sedaa_ss مدیر عضویت: 1405/04/28 تعداد پست: 6 عنوان خیلی بدم خیلی | مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 25 پست من بخاطر اندامم خیلی حالم بدهمجردم25سالمه فک کن ببینم لاغر اصلا باسن اینا با رون پر ندارم دوتا سینه ی قلمبه سایز90دارم پولم ندارم عمل کنمنه مهمونی میرم نه راحت لباس میپوشم افسرده شدممن فردا ازدواج کردم پیش شوهرم از خجالت میمیرم دگ چندشش میشه دیروز | 07:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sedaa_ss مدیر استارتر عضویت: 1405/04/28 تعداد پست: 6 برو باشگاهسی.نه هات افتادس؟قدت چنده رفتن باشگاه پایین تنه لاغر تر شد سینه ها همون قدم خداروشکر بلنده170دور کمر 80باسن100دور سینه109😭
sedaa_ss مدیر استارتر عضویت: 1405/04/28 تعداد پست: 6 چرا این حجم از نفرت از کجا میاد؟؟بدنته خودتو بپذیر!کسیم که عاشق شما بشه باهات ازدواج کنه همه جوره قب ... خیلی مقایسه میکنم خودمو خیلی
stotious عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 8405 پایین تنم لاغر تر شد بد تر شدم باید برنامه ورزش و درکنارش حتما رژیم مخصوص خودتو بگیری پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛
7988 عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 6105 رفتن باشگاه پایین تنه لاغر تر شد سینه ها همون قدم خداروشکر بلنده170دور کمر 80باسن100دور سینه109😭 فداتشم چیزی نیس ک بهاطرش ناراحت شی چون واقعا درست میشهمثلا من بهاطر قدم ناراحتم چون این درست نمیشهولی چاقی و لاغری درست میشه با ی مربی خوب صحبت کن نگران نباشید.بلاخره اینروزام میگذره و روزای سختتری میاد
sedaa_ss مدیر استارتر عضویت: 1405/04/28 تعداد پست: 6 فداتشم چیزی نیس ک بهاطرش ناراحت شی چون واقعا درست میشهمثلا من بهاطر قدم ناراحتم چون این درست نمیشهول ... کاش پول داشتم کوچیک میکردم 200میلیونه میدونی اصلا اعتماد بنفس ندارم
7988 عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 6105 کاش پول داشتم کوچیک میکردم 200میلیونه میدونی اصلا اعتماد بنفس ندارم ولی برعکس خیلیا دوسدارن سینه هاشون بزرگ باشه مگه سینه ات افتادس؟ببین بنظرم بجای حرص خوردن که بیشتر لاغرت میکنه برو باشگاه نگران نباشید.بلاخره اینروزام میگذره و روزای سختتری میاد
sedaa_ss مدیر استارتر عضویت: 1405/04/28 تعداد پست: 6 ولی برعکس خیلیا دوسدارن سینه هاشون بزرگ باشه مگه سینه ات افتادس؟ببین بنظرم بجای حرص خوردن که بیشتر ل ... میدونی افتاده نیس قشنگ مثل توپه ولی از باسنم بزرگترهباکشاهم رفتم با برنامه چون لاغرم لاغر تر شدم باسن و پاهام لاغر شدن سینه ها فرقی نکردم نزدیک ده کیلو لاغر کردم نمیدونم چجوری پول در بیارم فقط عمل
asra_888 عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 1119 خیلی مقایسه میکنم خودمو خیلی هرکس یکجوره دست از مقایسه کردن بردار تا ویژگی ها و استعداد های خودتم ببینی.مقایسه کردن هم تورو هم اونی که داری خودتو باهاش مقایسه میکنی و بهم میریزه
7988 عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 6105 میدونی افتاده نیس قشنگ مثل توپه ولی از باسنم بزرگترهباکشاهم رفتم با برنامه چون لاغرم لاغر تر شدم باس ... عزیزم تهش اونام کوچیک کنی بازم لاغری اونم ی نوع نعمته نادیده نگیر برو چاق شو زیر نظر مربی کمترم هزینه میبرهبازم هرجور که خودت صلاح میبینی ❤️😘 نگران نباشید.بلاخره اینروزام میگذره و روزای سختتری میاد