2777
2789
آخ آخ مادری خیلی سخته🥲خدا اجر این روز ها و سختی هاتون رو بده انشاالله بزرگ شدن و صالح شدن فرزند تون ...

ممنونم انشالله

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ای وای من🥲 انشاالله بچه تون جلوی چشم هاتون رشد کنه و قد بکشه و این خستگی ها از تن تون در بره

سلامت باشی عزیزم

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

من خاک برسر ازشب بیدارم یکی دوساعت دیگه پسرم پامیشه پوستمومیکنه

دور از جون تون

مادری خیلی سخته درک میکنم...

فعلا یه چرت ریز بزنید که بچه بیدار شه تا شب باهاش درگیرید انرژی داشته باشید

انشاالله فرزند تون برومند و آقا بشه بهش افتخار کنید :)

عزیزدلم... چرا؟؟ الان بهترید؟

دیشب ی پیاله البالو خوردم

شامم اش خودم میگم شاید سردیم شده ولی نبات داغ و عرق نعنا هم تاثیری نداشت

حیا چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده😍پررنگترین خط قرمز حرمته حرمت که شکسته شد دیگه نباید راه ارتباطی بمونه!!!!

انشاالله که زودتر بهتر بشید و همون سردی کردیدخرما و گردو من شنیدم خیلی خوبه برای اینجور مواقع

ممنون عزیزم

حیا چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده😍پررنگترین خط قرمز حرمته حرمت که شکسته شد دیگه نباید راه ارتباطی بمونه!!!!

دیشب ی پیاله البالو خوردمشامم اش خودم میگم شاید سردیم شده ولی نبات داغ و عرق نعنا هم تاثیری نداشت

انشاالله که زودتر بهتر بشید و همون سردی کردید

خرما و گردو من شنیدم خیلی خوبه برای اینجور مواقع