زهرررااا مدیر عضویت: 1396/12/07 تعداد پست: 292 عنوان زناشویی | مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 19 پست سلام بچه ها من شوهرم موقع رابطه،کس دیگه ای رودجای من تجسم میکرد....بنظرتون چیکارش کنم؟همه مردا این اهلاق نجسو دارن یا فقط عتیقه مت داره؟؟ زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست،هرکسی نغمه خود خواند واز صحنه رود،خرم ان نغمه که مردم بسپارند به یاد❤ امروز | 01:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوجه_سبز000 عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 479 بهش تلقین کن اشکالی نداره تو رابطه باهاش آروم حرف بزنی و بگی میدونم فقط با من حالت خوبه و کلا از خودت و ..... تعریف کن پچ پچ وار البتهاینطوری حواسش پرت میشه و جذب تو میشه بنظرمانقد تلقین کن که ذهنیتش این بشه ک بهتر از تو وجود نداره 🌄🌤خورشید روزی برای همه به یک اندازه طلوع خواهد کرد🌤🌄 شاید ما آن روز را نبینیم!🪷اما زندگی چیزی جز امیدواری نیست...🪷
زهرررااا مدیر استارتر عضویت: 1396/12/07 تعداد پست: 292 بهش تلقین کن اشکالی نداره تو رابطه باهاش آروم حرف بزنی و بگی میدونم فقط با من حالت خوبه و کلا از خود ... ببین همیشه که اینطور نیست یه بار خیرسرش خواست تنوع بده،حال منو خراب کرد زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست،هرکسی نغمه خود خواند واز صحنه رود،خرم ان نغمه که مردم بسپارند به یاد❤
گوجه_سبز000 عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 479 ببین همیشه که اینطور نیست یه بار خیرسرش خواست تنوع بده،حال منو خراب کرد اخه چه تنوعی چقدر عجیب.😐 🌄🌤خورشید روزی برای همه به یک اندازه طلوع خواهد کرد🌤🌄 شاید ما آن روز را نبینیم!🪷اما زندگی چیزی جز امیدواری نیست...🪷
گوجه_سبز000 عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 479 خب باهاش صحبت کن بگو خودت دوست داری من این رفتار باهات انجام بدم؟ 🌄🌤خورشید روزی برای همه به یک اندازه طلوع خواهد کرد🌤🌄 شاید ما آن روز را نبینیم!🪷اما زندگی چیزی جز امیدواری نیست...🪷
نان1 عضویت: 1403/07/09 تعداد پست: 307 وا مجبوری رابطت ادامه بدی مگه پرتش کن اونور دیگه یادش میره اسم و قیافه کسی به تو بگه عجب