gereh مدیر عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 5 عنوان اسم دختر | مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 18 پست سلامنظرتون راجع به نام های قدیمی برای بچه چیه مثلا نام شیوا برای دختر چطوره؟ دیروز | 20:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gereh مدیر استارتر عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 5 شاید موضوع مهمی نباشه و بعضی ها فکر کنن از بی دغدغه بودن میاد ولی واقعا آدم بی دغدغه ای نیستم.این مسئله فکر منو خیلی مشغول کرده و انگار گره ذهنی برام درست کرده
طاووسبهشت عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 1082 ممنونم از نظراتتون من اسم پسرم شایان هست و دخترم شیواولی دروغ چرا با اینکه اسم زیبا و اصیلی هست از ا ... چه اسم های قشنگی انتخاب کردین عوض نکنید اگه بزرگ شدن خودشون تصمیم می گیرند عوض کنند یا نهاسم شایان رو بیشتر از شیوا دوست دارم
gereh مدیر استارتر عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 5 چه اسم های قشنگی انتخاب کردین عوض نکنید اگه بزرگ شدن خودشون تصمیم می گیرند عوض کنند یا نهاسم شایان ر ... ممنونم🙏اسم شایان را که خیلی دوست دارم ولی برای اسم شیوا مرددم.انگار نتونستم بپذیرم و این خیلی آزارم میدهشاید اگه اسم به روزتری بود این حس من هم کمتر می شد
زرگل۱۳۷۰ عضویت: 1401/07/12 تعداد پست: 2912 ممنونم از نظراتتون من اسم پسرم شایان هست و دخترم شیواولی دروغ چرا با اینکه اسم زیبا و اصیلی هست از ا ... خیلی زیباست باور کناینجا هر چی بگی میگن خوب نیست جز چند تا اسم ک رو بورسهمثلا اینحا بگی فاطمه میگن قدیمی نزار ولی بر عکس تو جامعه هنوز زیادا و میزارگ ❤️آذربایجانیم❤️