2777
2789

روزی ۲ ساعت امروز هم ساعت یک تا سه رفتن اوج گرما خیرسرشون.

خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنودباشی وما رستگار خدایا چشم انتظار آینده ای روشن هستم . خدایا پسرم و دخترم رو به تو می سپارم .خدایا توروخدا خودت مواظبشون باش .خدایا یه زندگی آروم ازت می خوام . ❤️خدایا حواست به ما باشه.❤️ خدایا خیلی دوست دارم با همسرم و بچه هام ۴تایی بریم کربلا. خودت قسمتمون کن . ❤️ خدایا خودت آرزوهام رو می دونی ، پس می سپارم به خودت که بهترین تعیین کننده هستی❤️. ❤️وطنم ای شکوه پابرجا. بر دل التهاب دوران ها. کشور روزهای دشوارو. زخمی سربلند بحران ها. ایستادی به جنگ رودر رو . خنجر از پشت می زند دشمن. گویی از ما و نهان بر ما . وطنم پشت حیله را بشکن . شرم بر من اگر حریم تو . پیش چشمان من شکسته شود. وای برمن اگر ببینم من .چشم روبه رویای عشق بسته شود. از تب سرخ موج های خزر.تا❤️ خلیجی که فارس❤️ بوده و هست .می شود باتودل به دریازد. می شود باتو دل به دنیا بست . ❤️

من بوشهرم اینجا هر روز میره دو ساعت الان هم برق نداریم 😟

یادش بخیر قدیما که بی کلاس بودیم بیشتر دور هم بودیم و چقدر خوش میگذشت و هر چقدر باکلاس تر میشیم از همدیگه دور تر میشیم راستش حالا که فکر میکنم میبینم بی کلاسی چقدر زیبا بود!!!!🙃 من یک هنرمند مهربون و خوش قلب هستم عاشق کمک کردن به دیگران هستم😊♥️ الهی همیشه لبتون خندون باشه قشنگا 😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

https://www.ninisite.com/discussion/topic/18372668/بسیار-مهم-توجه-بفرمایید🟠🔴 حتی به خاطر فوتبال هم ...

⬆️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

سلام ببخشید میخوام ازتون یه سوال کنمکجا اینکارو انجام بدم

سلام

یک تاپیک قدیمی منو تگ کنین بپرسین

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

تاپیک نامادریه چی شد چرا ترکید؟داشتم میخوندما

گم شه کثافت اعصابمو خورد کرد

لابد گزارش زدن

منم داشتم میخوندم ترکید

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

من گلستانم ۳ روزه برق نرفته فشار ابم عالی شده عجیبه🫤

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

خیلی عقده ای و پر از خشم بودخدا به داد دختر دربه در برسه گیر چه گرگی افتاده

خیلی عوضی بود توقع داره مرده پاره تنشو بندازه بیرون

خدا میدونه چه بلاهایی سر طفلک تا الان اورده

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
من گلستانم ۳ روزه برق نرفته فشار ابم عالی شده عجیبه🫤

به نظرم زنگ بزنید اداره ی آب و برق بپرسین ، شاید یادشون رفته 😂

خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنودباشی وما رستگار خدایا چشم انتظار آینده ای روشن هستم . خدایا پسرم و دخترم رو به تو می سپارم .خدایا توروخدا خودت مواظبشون باش .خدایا یه زندگی آروم ازت می خوام . ❤️خدایا حواست به ما باشه.❤️ خدایا خیلی دوست دارم با همسرم و بچه هام ۴تایی بریم کربلا. خودت قسمتمون کن . ❤️ خدایا خودت آرزوهام رو می دونی ، پس می سپارم به خودت که بهترین تعیین کننده هستی❤️. ❤️وطنم ای شکوه پابرجا. بر دل التهاب دوران ها. کشور روزهای دشوارو. زخمی سربلند بحران ها. ایستادی به جنگ رودر رو . خنجر از پشت می زند دشمن. گویی از ما و نهان بر ما . وطنم پشت حیله را بشکن . شرم بر من اگر حریم تو . پیش چشمان من شکسته شود. وای برمن اگر ببینم من .چشم روبه رویای عشق بسته شود. از تب سرخ موج های خزر.تا❤️ خلیجی که فارس❤️ بوده و هست .می شود باتودل به دریازد. می شود باتو دل به دنیا بست . ❤️