2777
2789
عنوان

ماکارانی

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 21 پست
خوب زیرشو خیلی کم کن بخار که افتاد قشنگ کم کن اروم اروم بپزه واسه من حتی سیبزمینی و کنجدای زیرش هم ن ...

زیرش شعله پخش کن میزارم من.نیم ساعت میزارم با شعله پخش کن بپزه.ته دیگم خوب میشه ولی گوشت میره ته میسوزه

سوراخ ایجاد نمیکنی

سوراخ برای برنج هست

ماکارونی اصلا فرمش با برنج فرق داره..... لازم نداره

گوشت ها رو نریز از اول کنار دیواره یا کف قابلمه

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوراخ ایجاد نمیکنی

مگه قابلمه روحی که ابن کارومیکنی.الان دیگه نیاز نیست قاشق بزنی .نون بنداز کف یه لایه ماکارانی بریز بعد مایع بریز دوباره ماکارانی بریز بعد یه لایه مایع حالا محلوطش کن اینجوری گوشت نمیره کف و نمیسوزه

گودرزی هستم؛ تولیدکننده محصولات دستساز و تخصصی پوست. هدف من بازگرداندن درخشش و سلامت به چهره شماست. تمامس محصولات با بالاترین استانداردهای ایمنی برای صورت و دست ساخته میشوند.ابرسانهای من فراتر از یک آبرسان ساده هستند؛ با ترکیب آبرسانی عمیق و مرطوبکنندگی ماندگار، پوست شما را به طور کامل تغذیه میکنند.

زیرش شعله پخش کن میزارم من.نیم ساعت میزارم با شعله پخش کن بپزه.ته دیگم خوب میشه ولی گوشت میره ته میس ...

نمیدونم واله من لایه لایه با ماکارونی میریزم مخلوط میکنم تا حالا نسوخته مخصوصا که میگی زیرش شعله پخش کن میذاری

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
این کارم کردم

این کارم خواستی بکنی میتونی قابلمه بزرگتر بردار و وقتی ته دیگ رو چیدی ماکارونی و مواد همزده رو به صورت کوه روی ته دیگ بریز . جوری که اصلا ماکارونی ها با قابلمه برخورد نکنند .