2777
2789
من چندین ساله ک اینستا دارم،اتفاقا خیلی هم خوبه،باید روش درست استفاده کردنشو بلد باشین،بعله خیلیا وا ...

من هیچی ندیدم جز عکسایی چرت بنظرم باز بودن با ضایع بودن فرق داره من پوششم بازه ولی شخصیتم ضایع نیست 

توتازنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی ،تومسئول گلتی **شازده کوچولو**

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

[QUOTE=61299056]میشه بگید چه جوری نظرات کسایی که میخوامو ببینم[/QUOTE وقتي برنامه رو باز ميكنين پايي ...

ممنونم دوست خوبم 

کدوم اصطلاحاتش عزیزم بپرس بگم زیاده

مثلا کانکت دایرکت اینجا چین کجان یا استوری وغیره فعلا اینارو شنیدم

رو شکل قلب بزن بعد گزینه فالور رو بزن میاد اونایی که دنبال کردی چی لایک کردن یا کجا ها کامنت گذاشتن

ممنونم

مثلا کانکت دایرکت اینجا چین کجان یا استوری وغیره فعلا اینارو شنیدم

کامنت همان نظر پایین پست دایره مانندی هس بزنی نظرات در اون مورد میان دایرکت پی وی همون جایی ک خصوصی  میحرفن اول ک اینستارو باز کردی بالا سمت راس اونجا محل دایرکتاس استوری هم اگه طرف بذاره میزنی روش میاد استوری اگه بخای نگهش داری نگا کنی یه انگشتتو میذاری میمونه چیز خاصی نداره بگردی کشف میکنی 

من هیچی ندیدم جز عکسایی چرت بنظرم باز بودن با ضایع بودن فرق داره من پوششم بازه ولی شخصیتم ضایع نیست& ...

قبول ندارم حرفتونو بیاین ببینین ملت از همین اینستا چطور دارن پول در میارن

بعد کلی چیز یاد میگیری فقط لاید بلد باشی روش استفادشو

پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍
قبول ندارم حرفتونو بیاین ببینین ملت از همین اینستا چطور دارن پول در میارن بعد کلی چیز یاد میگیری فق ...

شایدم بخاطر اینکه من چیزی بلد نیستم وحرکات ضایع رومخمه راستی اگه تونستی بگو چه جوری پول درمیارن شاید بدردم خورد😉

شایدم بخاطر اینکه من چیزی بلد نیستم وحرکات ضایع رومخمه راستی اگه تونستی بگو چه جوری پول درمیارن شاید ...

هرکس کسبو کاری داره تو اینستا تبلیغشو میکنه،

اینستاتو فارسی کن همه چی راحت تره برات

پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍