2777
2789
عنوان

باز صبح شد

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 24 پست
خب منم همین کارو میکنم دیگه سر همون خوابم بهم ریخته امتحان من فرداست چون الان نخوابیدم نمیتونم امشب ...

الان بخاب مغزت ریکاوری بشه موقع عصر بیدار شو بخون یه کله تا خود جلسه ، حتما بیست میگیری من که همش همینطوری امتحان دادم

الان بخاب مغزت ریکاوری بشه موقع عصر بیدار شو بخون یه کله تا خود جلسه ، حتما بیست میگیری من که همش ه ...

الان مامانم نمیزاره دیگه بخوابم🥲 نمیدونم تمرکز از کجا پیدا کنم برا درس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب منم همین کارو میکنم دیگه سر همون خوابم بهم ریخته امتحان من فرداست چون الان نخوابیدم نمیتونم امشب ...

همیشه سعی کن خابت بهم نریزه خیلی از سلولهای مغز از بیخوابی داغون میشن در خارج از کشور بچه ها خواب شون خیلی خوبه به همین خاطر رشد شون عالیه

بگو شب نخوابیدم فردا امتحان دارم مغزم نمیکشه وخوابالود هستم خودش میگه برو بخواب اخه چرا نمیزاره

بهش گفتم میگه اینکارو کنی باز سر امتحانای بعدیت همینی باید ساعت خوابت درست شه

ساعت ۱۰ امتحان دارم دانشگاهم کنار جایی هست که دیشب... 🔥🧨از استرس نابودم�🪭

ایشالا که چیزی نمیشه گلم صلوات میفرستم که امتحانتو عالی بدی

آقایون و خانمای عزیز درخواست ندید لطفا،قبول نمیکنم 🙏 کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️