2777
2789
عنوان

خرید خانه

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 54 پست
باز خوبه میتونید

خونه بنامم دارم ولی خب انگار ک نیست

همش توقع از پدر مادرم دارم وخونه هم زیاد دارن ...

ولی اخر م اجاره نشین هستیم

همین دو هفته باید اسباب جمع کنم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

عزیزم شنبه ها حتما روضه ی حضرت مسلم گوش بدهبعد نذر کن خونه دار شدی تو خونه ی خودت روضه بگیری

از کجا گوش کنم؟

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

باز خوبه میتونید

خداروشکر

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

مبارکتون باشهمشکل اکثریت اینه ک از ۶صبح تا ۱۰شبم سرکارباشن نمیتونن ماهی ۲۰تومن قسط بدن مخصوصا باوجود ...

فدات. اره داشتن بچه تو این دوره زمونه خیلی سخته من فعلا قصد آوردن ندارم چون قسط مون زیاده شوهرم کلا بیرون از خونس بچه ک ی ۲ساعت پدرش نبینیه ک بدرد نمیخوره ...ب نظر من تنها کسی ک باعث میشه شوهر پیشرفت کنه خود زنه ...حقوق شوهر من خیلی کم بود ولی با اون حقوق کم من ۸۰گزم طلا گذاشتم کنار از شکم خودم شوهرم زدم از لباس پوشیدن از تفریحی از همه چی نمیگم اینکار خوبه ها ن منم دوس نداشتم ۲سال زندگی اینجوری باشه ولی وقتی بامنت جای زندگی کنی هرکاری میکنی ک خلاص شی .....

میشه با دلای پاکتون برای مریض ما هم دعا کنین جواب ام ار ایش خوب باشه و سرطانش برنگشته باشه

انشاالله به حق دستان کوچک دردانه ی عالم حضرت رقیه جانم

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...