هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.
هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.
مبارکتون باشهمشکل اکثریت اینه ک از ۶صبح تا ۱۰شبم سرکارباشن نمیتونن ماهی ۲۰تومن قسط بدن مخصوصا باوجود ...
فدات. اره داشتن بچه تو این دوره زمونه خیلی سخته من فعلا قصد آوردن ندارم چون قسط مون زیاده شوهرم کلا بیرون از خونس بچه ک ی ۲ساعت پدرش نبینیه ک بدرد نمیخوره ...ب نظر من تنها کسی ک باعث میشه شوهر پیشرفت کنه خود زنه ...حقوق شوهر من خیلی کم بود ولی با اون حقوق کم من ۸۰گزم طلا گذاشتم کنار از شکم خودم شوهرم زدم از لباس پوشیدن از تفریحی از همه چی نمیگم اینکار خوبه ها ن منم دوس نداشتم ۲سال زندگی اینجوری باشه ولی وقتی بامنت جای زندگی کنی هرکاری میکنی ک خلاص شی .....