2777
2789
عنوان

زنداییم چیز خورمون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 56 پست

دعا الان گرون شده ها یعنی ۱۰ تومن هزینه کرده؟😂

من برای رسیدن نیامده ام برای دیدن آمده ام به قله فکر نمی کنم به زیبایی پله هایی که زیر پا دارم عشق می ورزم بودن یعنی نفس کشیدن در همین لحظه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تازگیا دعوا کرده با مادربزرگم حتی من مطمئن بودم که امروز نمیاد تعجب کردم اومده بود و برای اولین بار ...

خودشم خورد یا نه

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞

#خرافاتی #نباشیم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من اصلا فکر مم نرسید الان خالم زنگ زد و گفت

خانوادگی شکاکین

بیخیال،حالا اگه چیزتون شده بود

باز یه حرفی بود الان که خوبید

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

دقت نکردم والا فکر کنم نه

پیشنهاد میکنم اول دست تونو تمیز بشورید

تو مرحله بعد انگشت اشاره تونو به سمت دهن ببرید

تا ته حلق فرو کنید اینقدر که بالا بیارید

فقط نکات ایمنی رو رعایت کنید برید تو روشویی اینکارو کنید که اگه جایی تو خونه بریزه قبل دعای زندایی دمپایی مامان به کشتن تون نده

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞

خانوادگی شکاکینبیخیال،حالا اگه چیزتون شده بودباز یه حرفی بود الان که خوبید

اخه جالب اینجاس بعدش اینا پا شدن کلی لوبیا سبز و .. براش گذاشتن از وسایلای باغ

الان میگه دعام اثر کرد 😂😂

تازگیا دعوا کرده با مادربزرگم حتی من مطمئن بودم که امروز نمیاد تعجب کردم اومده بود و برای اولین بار ...

خوب اگه خوردی که الان باید چیزیت میشد

مطمئن هم نیستی کسی رو قضاوت نکن شاید برا دلجویی یا دورهمی این کار رو کرده