2777
2789
عنوان

باسنم

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 31 پست

سیاتیکه

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه یکم بالای گردی باسن انگار استخوانه بالای باسنمه

اها

ممکنه از دیسک باشه

درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم 🫥 از پسرا متنفرم ❌️ دیر فهمیدم تنها دوست واقعی آدما ، خانواده و حیوانات هستن 🙃 خطاب به تویی که نیاز داری بشنوی : دوست داشتن یک نفر و مناسب بودنش برای زندگی تو ، دو تا چیز متفاوتند 🫂 محل تولد واقعی مان جاییست که برای اولین بار نگاهی هوشمندانه به خودمان میاندازیم. 💫🌱🌸ی تقلب بهت برسونم❓️هروقت دیدی داری رفتارهای بد یک پسر و توجیه میکنی، بدون اون اونقدری که باید دوستت نداره🫵🏻

خیلی نگرانم یهویی تیر میکشه یهویی انگار شک زده میشم وایمیستم سرجام🥲

منم اونجوریم برا من بالای باسن

گرفتنی در جا خشکم میزنه .من هنوز دکترم نرفتن

ولی

یکی هم جفت من بود اون رفت دکتر گفت سیاتیکه

خیلی نگرانم یهویی تیر میکشه یهویی انگار شک زده میشم وایمیستم سرجام🥲

باسن ک اورگان حیاتی نیس خواهر🤣

ولی احتمالا استخونی چیزیه خود گوشته نیس😂

ی آهنگ رو اونقد پلی میکنم تا دیگه خود خواننده میزنه رو شونه ام میگه حاجی خودت بخون،از اینجا ب بعد دیگه من نیستم😁

تا کجا دردش میزنه؟

ببین تپلیه باسنو در نظر بگیر یکم بالا تر تقریباً چهار پنج سانت بالاتراز مرکز باسن یکم به سمت چپ میره

انگار سرجاش تیر میکشه اینجوری نیس بگم میره تو کمرم یا تو پهلوم

اره استخوانه یه ذره بالای باسن بسمت پهلو🥴

پس باسن نیس

حتما ی دکتر برو عزیزم

ی آهنگ رو اونقد پلی میکنم تا دیگه خود خواننده میزنه رو شونه ام میگه حاجی خودت بخون،از اینجا ب بعد دیگه من نیستم😁