2777
2789
عنوان

هوش مصنوعی

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 23 پست
چرت و پرته حقیقتا اگه همچین چیزی بود اول خارجیا حذفش میکردن

اگه عکسامون حالا هیچی ولی اگه از اطلاعات گوشیمون استفاده بشه خدایا کاش میمردم نصبش نمیکردم😭

اولللل اینکه نر های سایت اگه توی تاپیکم نظر دادید گزارش میزنم کاربریتونو و خانما ببخشید یه ف.حش نثار اون نری که درخواست دوستی بده کاربری دست دو نفره👭خواهر شوهر کوچولو و زنداداش نر های سایت درخواست ندین توی تاپیکمم نظر ندینننن بدم میاد

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ولی فک نکنم........ خودتو اذیت نکن

آخه این همه بلاگر و یوتویوبر تبلیغش میکنن و ایده میدن

اولللل اینکه نر های سایت اگه توی تاپیکم نظر دادید گزارش میزنم کاربریتونو و خانما ببخشید یه ف.حش نثار اون نری که درخواست دوستی بده کاربری دست دو نفره👭خواهر شوهر کوچولو و زنداداش نر های سایت درخواست ندین توی تاپیکمم نظر ندینننن بدم میاد

خب یعنی چی چیکارشون میکنه

مثلا اینستاگرام رو در نظر بگیر

یه اپلیکیشن آمریکایی هست

مثلا پروژه ای رو بخوان داخل ایران پیاده سازی کنن از واکنش مردم به پستا میتونن تصمیم بگیرن چه طوری کار رو پیاده سازی کنن

این حالتی هست که یه دولت بخواد استفاده کنه

یه حالت ساده ترش اینه که مثلا اطلاعات کلی رو مثلا به یک تولیدکننده بفروشن و اون شرکت بر اساس اون اطلاعات در مورد تولید و توزیع محصولش تصمیم بگیره

بعد ببین انقدر این کنترل افکار عمومی مهمه، آمریکا تیک تاک که یه شرکت چینی بود و داخل آمریکا خیلی محبوب شده بود رو مجبور کرد سهامش رو هم به آمریکاییا بفروشه هم آمریکا به سرورهاش دسترسی داشته باشه

مثلا اینستاگرام رو در نظر بگیریه اپلیکیشن آمریکایی هستمثلا پروژه ای رو بخوان داخل ایران پیاده سازی ک ...

یه توضیح کلی میشه بدی

الان میتونه مثلا به اطلاعات گوشیم دسترسی داشته باشه یا با عکسام کاری کنه؟

پاکش کردم برنامه رو اما خیلی میترسم

یه توضیح کلی میشه بدی الان میتونه مثلا به اطلاعات گوشیم دسترسی داشته باشه یا با عکسام کاری کنه؟پاکش ...

گفتم که اطلاعات آدمای معمولی که به صورت خاص به دردشون نمیخوره

مثلا اگر نگرانی عکسات پخش بشه یا کسی ببینتشون این اتفاق نمی افته

گفتم که اطلاعات آدمای معمولی که به صورت خاص به دردشون نمیخورهمثلا اگر نگرانی عکسات پخش بشه یا کسی بب ...

در کل اون میتونه از طریق من به چیزی آسیب برسونه ؟