2777
عنوان

از معلمی انصراف میدم پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 3716 بازدید | 171 پست

خودم مهندسی عمران خوندم بدون علاقه تو دانشگاه آزاد سال ۹۲ فارغ شدم الان تو ۴۰ سالگی بیکارم ماهی ۱۲ تا ۱۴ تومن درامد دارم از اجاره پارکینگ خونه پدرم به مسافر ها.البته دارم امتحان نظام مهندسی میدم جالبه بدونید دوره قبل ازمون نظام مهندسی چیزی که باعث تعجبم بود داوطلب های سالمند بالای ۶۵ سال و به تعداد بسیار زیاد داوطلب های بالای ۵۰ سال بود که برای پروانه نظام مهندسی تو دانشگاه های پیام نور و آزاد و غیر انتفاعی با پول مدرک گرفته بودند .اینم بگم که دندانپزشک میلیاردر معروف شهرمون همسرشون معلم هستند.ولی خوب دندانپزشکی و پزشکی واقعا پرستیژ و جایگاه اجتماعی بالایی داره .درآمدشون هم در حد ۶۰ تا ۱۰۰ ملیون هم باشه از خیلی از رشته های دیگه بهتره.به قول یه بنده خدایی رشته های مهندسی رو دانشگاه آزاد و پیام پول خز کرد ...شغل باید کلاس اجتماعی و پرستیژ داشته باشه تا تو رو به یه کلاس بالاتر اجتماعی برسونه ....#نه به مهندسی # نه به پرستاری و مامایی # نه به معلمی #ما خواستار همسر و شوهر پزشک و دندانپزشک هستیم

مرد هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازمون قضاوت وکالت سردفتری و کارمندی دادگاهمن چون پشتوانه ای دارم میرم وکالتاگه اشنا نداشتم قضاوت انت ...

بعد قضاوت چجوریه آزمون استخدامی داره؟ محیطش چجوریه کارش اینا

و حقوقثش؟

بعد قضاوت چجوریه آزمون استخدامی داره؟ محیطش چجوریه کارش ایناو حقوقثش؟

قضاوت ازمون داره

یه مرحله تستی تشریحی روانشناسی گزینش و اختبار

اگه خانومی به عنوان دادیار ( مقام قضاییه) و دادرس توی دادسرا و دادگاه ها و مشاور قاضی خانم در دادگاه خانواده مشغول میشی

الان شروع به کارش حدود ۸۰ م هست

حقوقش ۸۰ میلیون دیگه موقع شروع کاربرای حجاب و اینا هم باید محجبه باشیهر ازمونی بخونی راحته

پس چرا میگن کار نداره

من علاقه دارم به حقوق

یعنیمیتونم واسه قضاوت ازمون بدم؟:) از پسش برمیا

و اینکه آیا کار داره براش؟