2777
2789
عنوان

یه لحظه بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 74 بازدید | 32 پست
خودمم همینطور 🤣😅🗡

خیلی باحال نوشتی دمت گرم،هنوز دارم می خندم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اصلا برام مهم نیست درخواست ها هزاران نفر در روز میدن و منم لغو میزنم خیلی راحت ولی این پدسگ هرچی ...

ای وااااااای خیلی باحال نوشتی بخدا دارم می خندم 🤣🤣🤣🤣

بهش گفتی پدرسگ خنده ام می گیرههههه🤣🤣🤣

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎

موفرفری فیتنسی با توت فرنگی تو بیو چه معنی داره؟😂از اینا شوهر و مرد در نمیاد

وای مگه میخوام شوهر کنم داداش 😅

یه بارم توی یه تاپیک گفتم دلم میخواد ازدواج کنم و اینا

سریع یکی درخواست داد

😐😐😐

آقایون درخواست ندید لطفا ، قبول نمیکنم 🙏 کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

ای وااااااای خیلی باحال نوشتی بخدا دارم می خندم 🤣🤣🤣🤣بهش گفتی پدرسگ خنده ام می گیرههههه🤣🤣🤣

icon icon

آدم نهایتا یکی دو بار خودشو ثابت میکنه، دفعه سوم میذاره هر جور دوست دارید فکر کنید...از این به بعد تاپیک مشکوک ببینم خودم زودتر از همه نینی یار تگ میکنم و گزارش میزنم 👍

فیتنسی حیا کن استاترو رها کن✊✊

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آقایون درخواست ندید لطفا ، قبول نمیکنم 🙏 کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

خیلی باحال نوشتی دمت گرم،هنوز دارم می خندم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

قربونت 😅😅❤️

وای بهش گفتی پدرسگ انگار داره لج می کنه یاد بچه کوچولوهای لجباز افتادم🤣🤣🤣😂😂😂

وای بهش گفتی پدرسگ انگار داره لج می کنه یاد بچه کوچولوهای لجباز افتادم🤣🤣🤣😂😂😂

الان تازه گفتم پدسگ icon icon

آدم نهایتا یکی دو بار خودشو ثابت میکنه، دفعه سوم میذاره هر جور دوست دارید فکر کنید...از این به بعد تاپیک مشکوک ببینم خودم زودتر از همه نینی یار تگ میکنم و گزارش میزنم 👍

می شه یکم بیشتر تحقیرش کنی؟می خوام بیشتر بخندم🤣😂

ولش بابا من اینجا اصلا فحش نمیدم

خودمم کلی خندیدم

فقط نمیدونم این داداشم چرا نا امید نمیشه

خو بابا توت فرنگی ولم کن دیگهههه😂😂😂