بعد همین الان تو یک تاپیک یه کاربری به اسمtirmahi داره مردای مطلقه و روابطشونو ماله میکشه من درجوابش گفتم مردای مطلقه بعد ازدواجشون با هزار تا زن صیغه میشن و علت اکثر طلاق ها هم مرداهستن بهم فحاشی کرد نه یک بار پنج شش بارتوهین کرد وهرسری نی نی یار رو تگ کردم تعلیق نشد 🫤
یک بار دیگه یک خانمه تاپیک زد که یه خانمی زندانی شده ولی دلیلشو نمیدونم شما میدونید منم گفتم یا بخاطر روابط نامشروع یا دزدی وخلاف یا بدهی افتاده یکی اومد بهم گفت قضاوت نکن تو ازکجا میدونی رابطه داشته بهش گفتم بابا من نگفتم که رابطه داشته دارم میگم بخاطر این چیزا میرن زندان 😐 برگشت بهم حرف زشت زدوتوهین کرد منم جوابشو عین خودش دادم نی نی یاررو تگ کرد همونجا درجا تعلیق شدم 🙁 اون خانمه هم راحت میگشت درحالیکه اون اول شروع کرد
یک بار دیگه هم یکی گفت میخوام با پلیس ازدواج کنم نظرتون ؟ گفتم من واسه هک گوشیم رفتم فتا عین جانیا باهام رفتار میکردن خب واقعا به جون خودم قسم همینطور بود درجا تعلیق شدم به علت بحث سیاسی ، خب من تاالانم ربط فتا به سیاست رو نفهمیدم
یکبار دیگه تو تاپیک طلا قیمت گفتم تعلیق شدم
خدا شاهده دوروز پیش بخاطر دفاع ازمسی و آرژانتین تعلیق شدم نه فحاشی دادم نه سیاسی حرف زدم هنوز نفهمیدم مسی به سیاست چه ربطی داره ؟
یکبار دیگه یک کاربری به اسم شهیده هندرجب وچندتاازدوستاش که اسم و عکس پروفایل و مشخصات وامضا و تاپیکاشون همش سیاسیه اومدن رو کامنتم ریپ زدن و مزاحم شدن ومنم درجوابشون گفتم من با بچه های مظلوم فلان کشورمشکل ندارم (نمیتونم دقیق بگم کدوم کشورچون تعلیق میشم باید درلفافه بگم)مشکلم امثال تویی که مزاحم میشین جالبه طرف برداشت کلی حرف سیاسی زد و کاربریش وتمام مشخصاتش سیاسی بود تعلیق نشد بعد من زرتی بخاطر همین جمله درحد چندثانیه تعلیق شدم 😐