2777
2789
عنوان

کمبود مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 23 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زمان ما مردها مرد بودن واقعا لذت داشت دیدنشون اصلا ترسی از اسیب یا فشار نداشتند الان دست یکیشون می بره ۳ روز ناله داره امروز همکارم می گفت شوهرش عطسه می کنه دو روز می خوابه گفت می خواد جوجواقا رو از خونه بیرون کنه بفرستتش پیش مامانش 😄

تمایل ندارم با نوجوان ها هم کلام شم اصرار به دروغ گفتن نکنید خامی کودکانه شما و نابالغ بودن شما از بیان و افکارتون پیداست ،کاربری کسی و چک نمی کنم پس یادم نمی مونه کی هستی و قبلا بهم چی گفتیم پس یادآوری کردن بی فایده است

از کجا فهمیدی مردی؟

👏

تمایل ندارم با نوجوان ها هم کلام شم اصرار به دروغ گفتن نکنید خامی کودکانه شما و نابالغ بودن شما از بیان و افکارتون پیداست ،کاربری کسی و چک نمی کنم پس یادم نمی مونه کی هستی و قبلا بهم چی گفتیم پس یادآوری کردن بی فایده است

من مرد هستم خواهر

به من نگو خواهر برو بیرون از تاپیکم خاله زنک اینجا چه کار می کنی تو

زمان ما مردها مرد بودن واقعا لذت داشت دیدنشون اصلا ترسی از اسیب یا فشار نداشتند الان دست یکیشون می ب ...

الان همشون ناله و چسناله . عین بچه ها باید نازنازیشون کنی مبادا حرف بهشون بربخوره . یه مشت تنوع طلب بنده حشر...ی...ت هستن . حال بهم زنا

الان همشون ناله و چسناله . عین بچه ها باید نازنازیشون کنی مبادا حرف بهشون بربخوره . یه مشت تنوع طلب ...

دقیقا عادتشون دادن زن ها واسه اینه مایه شرم هستند خونه پیش مامان جون باباجون بمونید خب پرنسس های دیزنی 😐

دقیقا عادتشون دادن زن ها واسه اینه مایه شرم هستند خونه پیش مامان جون باباجون بمونید خب پرنسس های دیز ...

خدا اخر عاقبتومونو بخیر کنه با اینا . والا بلای جونن . همون بهتر ادم تنها بمونه

خدا اخر عاقبتومونو بخیر کنه با اینا . والا بلای جونن . همون بهتر ادم تنها بمونه

دنبال یکی هستند خودشون و بندازن بهش بهشون رسیدگی کنن چون مادره کرده بعد داده خواهرشن حالام زن بعدی باید جاشون و پر کنه