2777
2789
عنوان

جشن مختلط

| مشاهده متن کامل بحث + 1893 بازدید | 42 پست
حالا رفتن خودت یه طرف ... مساله من اینه که شوهرت تو مراسم مختلط حضور پیدا خواهد کرد چرااااا

فامیلای خودشونه  حتما میاد صدر مجلس میشه شما که خانومی میدونی مردا تو مراسمای فامیلای خودشون نرن  تا سالهای سال غم باد میگیرن 🙄

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودمم مجبور بودم برم عمرا شوهرمو میذاشتم بره...یعنی تا این حد قلبم مشکیه    

مردی که بخواد نگاه یا هرکاری دیگه بکنه تو جشنای غیر محتلط یا توخیابونش نگاه میکنه برام مهم‌نیست 

حالا رفتن خودت یه طرف ... مساله من اینه که شوهرت تو مراسم مختلط حضور پیدا خواهد کرد چرااااا

شما میدونین ایران تنها کشوریه که عروسی جدا جدا داره ؟؟ یه سر تو نت سرچ کن عروسی کشورای مسلمان دیگه رو ببین هرکس دوست داره با حجاب کامل هر کس دوست نداره بی حجاب مردا هم اینقدر ندید بدید نیستن همه رو دید بزنن 

فامیلای خودشونه  حتما میاد صدر مجلس میشه شما که خانومی میدونی مردا تو مراسمای فامیلای خودش ...

چی بگم والا... من چون این تیپیه اخلاقم ملاکم این بود با کسی که ازدواج میکنم اونم هم عقیده م باشه تا به مشکل بر نخوریم...حالا شوهرم طبق عادت با چن تا از دخترای فامیل دست میداد که من کلا مخالفت کردم و اونم قبول کرد و دیگه این کارو نکرد

شما میدونین ایران تنها کشوریه که عروسی جدا جدا داره ؟؟ یه سر تو نت سرچ کن عروسی کشورای مسلمان دیگه ر ...

صحبت سر ندید بدید بودن مردا نیس صحبت سر اینه که مراسم مختلط اصلا جو خوبی نداره...در ثانی اگه اینجا ایرانه پس مراسماتشم مختص خودشه و نباید مقایسه کرد با کشورای دیگه

صحبت سر ندید بدید بودن مردا نیس صحبت سر اینه که مراسم مختلط اصلا جو خوبی نداره...در ثانی اگه اینجا ا ...

اتفاقا مهمونیای خانوادگی خیلی جو خوبی داره زن و شوهرا کنار هم میشینن با خانواده هاشون و از مراسم لذت میبرن ،درسته که ایرانه ولی بهتره تابوهای غلط از بین برن 

بلاخره اینطوری هم بستر به سادگی فراهمه دیگه... انسانه دیگه بعضی وقتا بعضی محدودیتا لازمه

بله ولی شوهرم  اینطوری هست اگه قبول‌ نکنم  به من میگه تو عقب مونده ای کلی مسخره میشم از طرفش ولی خداروشکرکه شما و‌همسرتون مثل هم‌دیگه هستید زندگیتون پایدار عزیزم