خوورشیدد مدیر عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 3189 عنوان شمع تراپی | مشاهده متن کامل بحث + 63 بازدید | 24 پست کسیووو میشناسین مطمئن باشهه و نتبجه عکس نده یهو! امروز | 09:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آزیتا۲۶ساله عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 6443 نگا میکنم باز دیگه چون کارم از دعا کردن و.... گذشته میشه بمنم نتیجه بگی موندم اینستا خیلی دیدم مثل مریم(مری ) ولی همشون رضایت هاشون پیامک هست مشخص نیس ازجایی برداشتن یانهولی این ویس هست خودشم اسم طرف هم هست آدم بگی رضایت برا یکی دیگه هست
12345678yas عضویت: 1404/08/13 تعداد پست: 79 میشه بمنم نتیجه بگی موندم اینستا خیلی دیدم مثل مریم(مری ) ولی همشون رضایت هاشون پیامک هست مشخص نیس ... میدونی چند میگیره؟گرفتم حتما میگم
دختر6 عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 25868 معمولا خودشون انجام میدن من شمع درست میکنم ..مشتری داشتم میگفت این رنگ و اون رنگ رو با تعداد بالا درست کن برام شمع تراپی میکنم .مثلا رنگ سبز مخصوص ثروت اون اینطوری میگفت ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight
آزیتا۲۶ساله عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 6443 جواب میده؟ چن روز پشت هم باید انجام بدم؟ نمیدونم من یبار قبل عید دادم یکی برام انجام داد برا سبک شدن کارهام بعد یه نفر که انجام میداد گف آموزش هاش ببین خودت انجام بدهمن بیشتر برا کارام دعا میخونم قرآن میخونم قانون جذب شکر گذاری انجام میدم
آزیتا۲۶ساله عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 6443 معمولا خودشون انجام میدن من شمع درست میکنم ..مشتری داشتم میگفت این رنگ و اون رنگ رو با تعداد بالا در ... بله قرمز برا عشقهررنگ مخصوص خودش داره بعضی کارها باید نخ هم ببندی
خوورشیدد مدیر استارتر عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 3189 بله قرمز برا عشقهررنگ مخصوص خودش داره بعضی کارها باید نخ هم ببندی االان بلدی؟؟ اگ میشههه برا منم یاد بدع
آزیتا۲۶ساله عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 6443 االان بلدی؟؟ اگ میشههه برا منم یاد بدع ببین کلا کارها متفاوت مثلا بعضی کارها باید نخ ببندی تو سوزوندنی خواسته ات بگیبعضی کارها تو کاغذ مینویسی این موکل دارها میکنن دور شمع میزاری میسوزنی خیلی وقتها روغن زیتونم میرنی برا رابطه همسر خیلی عالییا برا برگشت روی شمع مینویسن اسم خود و طرف رنگ شمع هم مهم
آزیتا۲۶ساله عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 6443 االان بلدی؟؟ اگ میشههه برا منم یاد بدع اینستا برن میاره یا یوتیوبتو گوگل هم کم بیش هست زیاد سخت نیس نگاه کن
دختر6 عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 25868 نمیتونم ریپلای کنم ازیتا جان اره هر رنگ یه معنی داره ...بعضیا برای زیبایی سفارش میدن بعضیا فقط برای همین موصوع رنگ ها ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight
yeدیوونهeعاشق عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 1570 اینجا به جز سفید رنگ دیگع پیدا نمیشه من انجام دادم اومد ولی کلی دنگ و فنگ داشت تازه طرف همزاد داشت اول پاکسازی انجام دادم بعد احضار سه روز تعلیق بودم😅 این🌵همون عشق توعه برای خودم لباسش کردم و حالا تقدیمش میکنم به خودت 🪡یاد نی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر