2777
2789
عنوان

دبیرستان

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 29 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

نه زودتر برید بگید معدل اینه وایسی هدایت تحصیلی بیاد مدرسه ها پر میشه ثبت نام نمیکنن

خوب بستگی به الویتمون داره بعدشم من و اون فعلا مدرسه خوب انتخاب نکردیم هر مدرسه ای که می خوایم بریم یه مشکلی داره

هیچکس بی کس نیست فقط اونی که موفقه با هر کسی نیست
دولتی می خوایم چون نمونه دولتی میاوردم اما خونه نبودیم بیرون بودیم😔

ببین اگه اهل دعوا و حاشیه و تیکه درونی هستین که امیدوارم دور از جون تون باشه اینجا که میگم نرید لطفا

اما اگه اهل موارد بالا نیستید عزیزم برید دبیرستان شاهد دبیرا در حد نمونه دولتی هستن و فضای رقابتی خوبی داره

اگه مدرسه عادی بخواین برین ارهدوستت فکر کنم اولویت ب باشه تو ثبت نام پس حواستون باشه زود ثبت نام کنی ...

امیدوارم اونم الف بیاره چونکه شاید بعد از ثبت نام الویت الف یهو مدرسه مر بشه اینجوری بد می شه

خوب بستگی به الویتمون داره بعدشم من و اون فعلا مدرسه خوب انتخاب نکردیم هر مدرسه ای که می خوایم بریم ...

عزیزم زودتر تصمیم بگیر زودتر هم اقدام کن اگه واست مهمه با هم بیوفتید وگرنه احتمالش خیلی کم میشه بتونید

ببین اگه اهل دعوا و حاشیه و تیکه درونی هستین که امیدوارم دور از جون تون باشه اینجا که میگم نرید لطفا ...

نه خدارو شکر نیستیم ببینم چی می شه باید مامانامون بگن

خوب بستگی به الویتمون داره بعدشم من و اون فعلا مدرسه خوب انتخاب نکردیم هر مدرسه ای که می خوایم بریم ...

عزیزم همه مدرسه ها همینن مگه اینکه برین غیردولتی که یکم امکاناتش بهتره

ولی به نظرم چون که میخوای با دوستت یه جا باشی مدرست رو انتخاب نکن...

به هر حال هر مدرسه ای که بخوای بری درکنارش برای دبیرستان باید کلاسای خارج از مدرسه هم داشته باشی پس سعی کن مدرسه ای رو انتخاب کنی که مطمئنی دانش اموزای خوبی داره چون جو مدرسه خیلی مهمه.

درخواست ندید خصوصا آقایون حامله |لایک نکن

به نظر من کلا نظری نیاین

واسه جی؟ اگر از نظر سختی و پشتکار هست که منو و دوستم داریم و بقیه رشته ها هیچ علاقه ای مداریم دوتامون

عزیزم زودتر تصمیم بگیر زودتر هم اقدام کن اگه واست مهمه با هم بیوفتید وگرنه احتمالش خیلی کم میشه بتون ...

مدرسه هایی که تاحالا دیدیم یا خیلی دوره یا کادر مدرسش بده