2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه زودتر برید بگید معدل اینه وایسی هدایت تحصیلی بیاد مدرسه ها پر میشه ثبت نام نمیکنن

خوب بستگی به الویتمون داره بعدشم من و اون فعلا مدرسه خوب انتخاب نکردیم هر مدرسه ای که می خوایم بریم یه مشکلی داره

دولتی می خوایم چون نمونه دولتی میاوردم اما خونه نبودیم بیرون بودیم😔

ببین اگه اهل دعوا و حاشیه و تیکه درونی هستین که امیدوارم دور از جون تون باشه اینجا که میگم نرید لطفا

اما اگه اهل موارد بالا نیستید عزیزم برید دبیرستان شاهد دبیرا در حد نمونه دولتی هستن و فضای رقابتی خوبی داره

اگه مدرسه عادی بخواین برین ارهدوستت فکر کنم اولویت ب باشه تو ثبت نام پس حواستون باشه زود ثبت نام کنی ...

امیدوارم اونم الف بیاره چونکه شاید بعد از ثبت نام الویت الف یهو مدرسه مر بشه اینجوری بد می شه

خوب بستگی به الویتمون داره بعدشم من و اون فعلا مدرسه خوب انتخاب نکردیم هر مدرسه ای که می خوایم بریم ...

عزیزم زودتر تصمیم بگیر زودتر هم اقدام کن اگه واست مهمه با هم بیوفتید وگرنه احتمالش خیلی کم میشه بتونید

خوب بستگی به الویتمون داره بعدشم من و اون فعلا مدرسه خوب انتخاب نکردیم هر مدرسه ای که می خوایم بریم ...

عزیزم همه مدرسه ها همینن مگه اینکه برین غیردولتی که یکم امکاناتش بهتره

ولی به نظرم چون که میخوای با دوستت یه جا باشی مدرست رو انتخاب نکن...

به هر حال هر مدرسه ای که بخوای بری درکنارش برای دبیرستان باید کلاسای خارج از مدرسه هم داشته باشی پس سعی کن مدرسه ای رو انتخاب کنی که مطمئنی دانش اموزای خوبی داره چون جو مدرسه خیلی مهمه.

درخواست ندید خصوصا آقایون حامله |لایک نکن