eeeeeeerzsh مدیر عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 86 عنوان تعریق زیاد | مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 38 پست من این روز میشم مثل ماهی اینقدر میرم حموم کسی راه حلی برای کمتر عرق کردن نداره برم بیرون عرق از همه جام میزنه بیرون دیروز | 22:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eeeeeeerzsh مدیر استارتر عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 86 من اگ صبح تاغروب سرکارباشم بیام دوش بگیرم باز برم بیرون باید برگشت برم حموم وحشتناک عرق میکنم داو و ... بعضی ها رو دیدم یکم عرق میکنن تو گرمای شدید ماهم هستیم
eeeeeeerzsh مدیر استارتر عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 86 من اگ صبح تاغروب سرکارباشم بیام دوش بگیرم باز برم بیرون باید برگشت برم حموم وحشتناک عرق میکنم داو و ... کاش حداقل پریود شدن نبود دیگه
sara_am70 عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 740 کاش حداقل پریود شدن نبود دیگه من الان باردارم تا چندماه پریود تعطیل🤣ولی واقعا روزای گرم خیلی سخته پ هم باشی وحشتناکه مخصوصا تمیزو حساس باشی بعضیا که کثیفن عین خیالشون نیست بو گندمیگیرن🤮🤮🤮 اصلا درخواست دوستی ندید
eeeeeeerzsh مدیر استارتر عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 86 من الان باردارم تا چندماه پریود تعطیل🤣ولی واقعا روزای گرم خیلی سخته پ هم باشی وحشتناکه مخصوصا تمیزو ... 🤣🤣🤣😁آره بوهاشون قاطی میشه
sara_am70 عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 740 🤣🤣🤣😁آره بوهاشون قاطی میشه چه خوب ک میفهمی چی میگم🤮🤣 دوسه نفری بودن اینطوری ینی حالم بهم میخورداااا اصلا درخواست دوستی ندید
eeeeeeerzsh مدیر استارتر عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 86 چه خوب ک میفهمی چی میگم🤮🤣 دوسه نفری بودن اینطوری ینی حالم بهم میخورداااا دیدم آدمای اینجوری وای به حال مردی که با اینا هست اگه بدتر خودشون نباشه
sara_am70 عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 740 دیدم آدمای اینجوری وای به حال مردی که با اینا هست اگه بدتر خودشون نباشه وای دقیقا منم همش همینو میگفتم🤣🤣🤣 بعدشم به این نتیجه میرسیدم حتما شوهراشونم بوگندوعن🤣🤣🤣 اصلا درخواست دوستی ندید
eeeeeeerzsh مدیر استارتر عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 86 وای دقیقا منم همش همینو میگفتم🤣🤣🤣 بعدشم به این نتیجه میرسیدم حتما شوهراشونم بوگندوعن🤣🤣🤣 🤣🤣😁😁😁😁فکرشم حال بهم زنه به یچیزای که میاد تو ذهنم اونجا شونم ریش گذاشتن واسش پر خون میشه
pooneh075 عضویت: 1404/09/21 تعداد پست: 1301 خوبه باز که تنها نیستم ولی دنبال راه حل هستم واسش پیدا کردم به تو هم میگم مرسی