2777
2789

الکیه منم مجرد بودم ایقد ازاین چیزا میترسیدم ک پاره بشه ولی ازدواج کردم بزور🙈

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پرده بکارت معمولاً فقط در اثر ورود جسم به داخل واژن، برخی آسیبهای شدید ناحیه تناسلی، یا در موارد نادر بعضی فعالیتهای خاص ممکنه دچار پارگی یا کشیدگی شه. حتی در بعضی افراد، پرده انقدر انعطافپذیره که بعد از رابطه جنسی هم کاملاً پاره نمیشه. نوره فقط روی موهای سطح پوست اثر میذاره و اگر بهدرستی روی ناحیه خارجی استفاده بشه، باعث پارگی پرده بکارت نمیشه. فقط نباید داخل واژن استفاده بشه، چون ممکنه باعث سوزش و تحریک بشه.

Clocks show time, and time shows People...!

درست حرف بزن باباشاید واقعی باشه

از نظر پزشکی آسیب پرده بکارت با ورزش و هر کار دیگه ای غیر از انگولک کردن خیلی کمه و پزشکم تشخیص میده آسیب انگولک از آسیب غیر ارادی اگ نخوای این حقیقت قبول کنی خودت جزعه مال کشا محسوب میشی من یه عمر نوره زدم ادم نوره رو تو خودش نمیکنه گل من مگ این که حالت های مثبت هیجده فرد رو در بر بگیره و طی یک حرکت انتحاری با نوره و ابزارش معاشقه کنه

از نظر پزشکی آسیب پرده بکارت با ورزش و هر کار دیگه ای غیر از انگولک کردن خیلی کمه و پزشکم تشخیص میده ...

آروم باشید همو نزنید

نه گلی من شنیده بودم میگن موزه شل باشه میرسه ب واژن و فروکش میشه داخل بعد میسوزه و در حدی میشوزونه پرده پاره میشه

از نظر پزشکی آسیب پرده بکارت با ورزش و هر کار دیگه ای غیر از انگولک کردن خیلی کمه و پزشکم تشخیص میده ...

میدونم خودم قبولشم دارم

و مورد بعدی اینکه میگی خودتم جزع ماله کشا محسوب میشی

حتی زدن حرفشم زشتع😐