2777
2789
عنوان

آرزوت چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 79 پست

تنها ارزوی الانم اینه که سایه ی جنگ از روی دنیا و کشور ما برداشته بشه

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

دکتری حقوق بین الملل رو برم آکسفورد بخونم🥹

مسخره نکنید به خدا که رویای ۱۲ سالگیم هست تا الآن

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم. یادت باشه آنا~ ✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربریهای رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبولی پزشکی ولی امسال پشتم احتمالا

معدلت ببر بالای ۱۸ و نیم و تلاش کن

انسان موجود ناشناخته و عجیبیه، هرکسی یه شحصیت داره خیلی دقت کن رو به کار بردن کلمه"همه" ! همه پسرا بدن همه دخترا بدن همه خیانتکارن همه و همه...! خیلی کلمه سنگینیه حتی یه استثنا میتونه اون کلمه رو بی اثر کنه..! معتقدم سرنوشت آدما رو سه ضلع میچرخه یکی تاثیر عمل خودته بر زندگیت یکی تاثیر عمل دیگرانه بر زندگیت و یکیم قانونای تغییر ناپذیر دنیا(مثل زلزله سیل مرگ و...!) معتقدم انسان خوب سخت ترین اتفاقات رو تجربه میکنه چون ذات دنیا منفیه و با هرچی مثبته بد تا میکنه و منفی میسازه براش! معتقدم فقر مادر بدبختیاست اکثر مشکلات و اتفاقات بد ناشی از فقره ..! به هرچی خودت ساختی افتخار کن اما برای چهرت ، پول بابات ، قدت ، هوشت ، شانست یا هر چیزی که دیگران برات ساختن مغرور نشو !!نه خیلی ذوق چیزیو داشته باش و نه از چیزی خیلی بترس چون گدر زمان خیلی از ذوقا رو از بین برده و خیلی چیزا رو تکراری کرده و خیلی از چیزاییم ک میترسیدی رو مجبورت کرده بپذیریشون و عادی بشه ..!

پسرمو ببرم بازار بگم دست بزار رو اون چیزایی که دوست داری وبه پولش فکرنکن

بانویی از تبار لر هستم🤍الهی یه روزی ببینم اون ظالم تقاص پس داده🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 برای آرامش و خوب شدن روحیه بچم یه صلوات میفرستین؟ 💞

دیگه کنکوری نباشم 🥲

این مسیر طولانی و سخته اما تهش خیلی قشنگه🦋🌱. تا پایان کنکور ۱۴۰۵ هر از چند گاهی اینجا تاپیک میزنم تا به عنوان یادگاری بمونه🤍🪽🍒ما را به سخت جانی خود این چنین گمان نبود❤️🩹آرزو ها بها دارند🕊

امسال جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و سلامتی و زیبایی به دست بیارم تو رو خدا دعا کنید بشه😭😔🙏

پدرم کتکمون نزنه و بهمون تهمت نزنه و خسیس و بداخلاق و شکاک و بد ذات نباشه برای من و عزیزانم و هیچ زنی به غیر مادرم نداشته باشه انشالله😔😭

من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله 😭

قبولی تو آزمون وکالت انشاالله یه صلوات برا حاجتم بفرستید اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🦋

انشالله پسر خاله من قبول شد پارسال سه ماه تو یه اتاق میخوند شب و روز

انسان موجود ناشناخته و عجیبیه، هرکسی یه شحصیت داره خیلی دقت کن رو به کار بردن کلمه"همه" ! همه پسرا بدن همه دخترا بدن همه خیانتکارن همه و همه...! خیلی کلمه سنگینیه حتی یه استثنا میتونه اون کلمه رو بی اثر کنه..! معتقدم سرنوشت آدما رو سه ضلع میچرخه یکی تاثیر عمل خودته بر زندگیت یکی تاثیر عمل دیگرانه بر زندگیت و یکیم قانونای تغییر ناپذیر دنیا(مثل زلزله سیل مرگ و...!) معتقدم انسان خوب سخت ترین اتفاقات رو تجربه میکنه چون ذات دنیا منفیه و با هرچی مثبته بد تا میکنه و منفی میسازه براش! معتقدم فقر مادر بدبختیاست اکثر مشکلات و اتفاقات بد ناشی از فقره ..! به هرچی خودت ساختی افتخار کن اما برای چهرت ، پول بابات ، قدت ، هوشت ، شانست یا هر چیزی که دیگران برات ساختن مغرور نشو !!نه خیلی ذوق چیزیو داشته باش و نه از چیزی خیلی بترس چون گدر زمان خیلی از ذوقا رو از بین برده و خیلی چیزا رو تکراری کرده و خیلی از چیزاییم ک میترسیدی رو مجبورت کرده بپذیریشون و عادی بشه ..!

آرزو زیاد داشتم.. الان آرزوم اینه همه چی به خیر و خوشی تموم شه و بتونم برم سرخونه زندگیم. آرزوم این ...

چرا نمیشه؟؟