2777
2789
عنوان

مشکلم

110 بازدید | 21 پست

بچها من ادم بد دلیم؟

نمیتونم با پسرا گرم بگیرم حس میکنم زیاد حرف بزنم و صمیمی بشم دارم لاس میزنم

خودم میدونم اشتباهه چون حتی دیدم زن متاهلم جوری نیس که نسبت به مردا گارد داشته باشه و در حد معقول بگو بخند دارم

جوری نیستم که خیلی دیگع خودمو بگیرم ولی صمیمی نمیتونم بشم چیکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه، به نظر من بددل نیستی. اتفاقاً خیلیها مرزهای شخصیشون با جنس مخالف همینطوریه. اینکه دلت نمیخواد بیش از حد صمیمی بشی، لزوماً به این معنی نیست که مشکلی داری

فقط یه نکته رو یادت باشه؛ بین «برخورد محترمانه و اجتماعی» با «لاس زدن» فاصله زیادی وجود داره. میتونی مؤدب، خوشبرخورد و حتی شوخطبع باشی، بدون اینکه از مرزهایی که خودت دوست داری رد بشی

اگر با همین رفتارت احساس آرامش داری، لازم نیست خودت رو شبیه بقیه کنی. هر کسی سبک ارتباطی خودش رو داره. فقط مراقب باش ترس از قضاوت یا سوءتفاهم باعث نشه از ارتباطهای عادی و سالم هم محروم بشی

نه، به نظر من بددل نیستی. اتفاقاً خیلیها مرزهای شخصیشون با جنس مخالف همینطوریه. اینکه دلت نمیخواد بی ...

ببین من در حد سلام و خسته نباشید

جوری نیستم که طرف خواست شوخی کنه روشو نگیرم

ببین من در حد سلام و خسته نباشید جوری نیستم که طرف خواست شوخی کنه روشو نگیرم

اتفاقاً این یعنی تعادل داری. نه خودت رو میگیری که طرف احساس بدی پیدا کنه، نه وارد صمیمیتی میشی که باهاش راحت نیستی

به نظرم لازم نیست خودت رو تغییر بدی فقط چون بقیه راحتتر با جنس مخالف ارتباط میگیرن. مؤدب بودن، جواب شوخی رو با لبخند دادن یا چند دقیقه گپ زدن کاملاً طبیعیه. تا وقتی مرزهایی که خودت باهاش احساس امنیت و احترام میکنی حفظ شده، هیچ مشکلی وجود نداره

قرار نیست همه یک مدل رفتار کنن؛ مهم اینه که خودت با رفتارت احساس آرامش داشته باشی، نه اینکه برای شبیه شدن به بقیه از مرزهای خودت عبور کنی.

اتفاقاً این یعنی تعادل داری. نه خودت رو میگیری که طرف احساس بدی پیدا کنه، نه وارد صمیمیتی میشی که با ...

اره

معمولا هم پسرا با اونایی که شوخی میکنن با من نمیکنن

مهم نیست ولی دلم نمیخواد جوری باشم انگار متعلق بع جمع نیستم

ارهمعمولا هم پسرا با اونایی که شوخی میکنن با من نمیکننمهم نیست ولی دلم نمیخواد جوری باشم انگار متعلق ...

نه عزیزم، اتفاقاً آدم باوقار و محترمی به نظر میای. لازم نیست برای اینکه جزو جمع باشی، از مرزهایی که باهاش راحتی رد بشی. همون خودت باش، آدمها کمکم با اخلاق و رفتارت ارتباط میگیرن.

نه عزیزم، اتفاقاً آدم باوقار و محترمی به نظر میای. لازم نیست برای اینکه جزو جمع باشی، از مرزهایی که ...

عزیزدلمی مرسی

ببین یعنی در حدیم که حتی اگه از یه پسر خیلی خوشم بیاد هم نمیتونم رفتارمو باهاش تغییر بدم😅

عزیزدلمی مرسیببین یعنی در حدیم که حتی اگه از یه پسر خیلی خوشم بیاد هم نمیتونم رفتارمو باهاش تغییر بد ...

😂 اتفاقاً این یعنی خودِ واقعیِ خودتی. هر وقت خوشت اومد فقط شاید بیشتر لبخند بزنی، نه اینکه کلاً رفتارت عوض بشه.