2777
2789
عنوان

توجه کنید 😂💔🫡

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 31 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وایییی الله اکبر الله اکبر 😍😍 تکنولوژی را

دلم گریه می خواهد ،  نه از این گریه های یواشکی.،پنهانی، مخفی، خفه....شب و نیمه شب اشک ریختن در سکوت نه! دلم هق هق می خواهد... آنقدر بلند که صدایش به گوش خدا برسد، فقد کاش برای لحظه ای همه دنیا کر می شد و من بلند بلند گریه می کردم...بغض خفه ام کرده این روز ها،خدایا لحظه ای گوش های دنیا را بگیر می خواهم گریه کنم... 
چرا نمیتونم ریپ بزنم یا صفحه بعدی برم هیچکاری نمیشه کرد جواب بده خب فقط لایک میکنی میری ؟@niniyar @ا ...

سلام

باید مرورگرتو عوض کنی:

✅️ مرورگر Brave

✅️ مرورگر Edge

✅️ اگر گوشی تون سامسونگ هست نیازی نیست چیزی رو نصب کنین ⬅️ بین برنامه های گوشی دنبال مرورگری به اسم اینترنت یا Browser بگردین رنگش بنفشه.

🟠 از گوگل پلی یا بازار می تونین نصب کنین.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/18366006/اگر-نمی-تونی-لایک-یا-ریپلای-یا-صفحه-رو-بروزرس

@ازسارابپرس

🌸

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

ما که از بازی لذت بردیم ولی رو سیاهی موند به خود شیرین هایی که جنبه برد و باخت ندارن و تاپیک مردم گز ...

آره

به خدا من حتی یه بار دل اونا رو نشکوندم ولی اونا هیییی ناراحتمون کردن

Life•ــــہہـــ٨ـہـ۸ـہـــ٨ہ٨ہہــــ.ᥫ᭡ــ•Deaths. 🇦🇷❤مخاطبم فقط عشقمه❤آرزومه روز مرگم ۱۴۰۵/۵/۵ باشه.❤

آره به خدا من حتی یه بار دل اونا رو نشکوندم ولی اونا هیییی ناراحتمون کردن

اونا کین.تاپیک منو ترکوندی.ادای قربانی ها رو درنیار 👺😂

آقا مکانیک.آموزش نگهداری خودرو میذارم بخونید

اونا کین.تاپیک منو ترکوندی.ادای قربانی ها رو درنیار 👺😂

فقط نی نی یار و تگ کردم

آیا فحشت دادم؟

Life•ــــہہـــ٨ـہـ۸ـہـــ٨ہ٨ہہــــ.ᥫ᭡ــ•Deaths. 🇦🇷❤مخاطبم فقط عشقمه❤آرزومه روز مرگم ۱۴۰۵/۵/۵ باشه.❤