2777
2789
عنوان

جاری موذی

865 بازدید | 28 پست

من و جاریم همزمان با هم زایمان کردیم. جفتمون پسر زاییدیم. پسر اون سفیده پسر من سبزه س. دو ماهشونه. اما پسر من وقتی بدنیا اومد خیلی خوشگل بود. اما بچه ی اون نه. پسرم صورتی بود و زردی گرفت و هنوزم داره. الان پسر اون سفید شده اما پسرم سبزه س. اونم واسه اینکه منو ناراحت کنه هی عکس از بچه ی من میندازه زشترین عکسا رو میزاره اینستا الکی پایینش مینویسه عشق زن عمو. منم نمیخوام عکس العمل نشون بدم که فکر کنه میتونه منو ناراحت کنه اما اون دست بردار نیست. دوستم ندارم مثه اون پست باشم و کاره خودشو انجام بدم. ولی واقعا اعصابم بهم میریزه و ناراحتم میکنه. شما میگین چکار کنم؟؟ چه راهکاری واسش پیشنهاد میدین؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی چقدر بچه س.چند سالشه؟.مطمئنن به یه چیزی تو زندگی تو حسودی میکنه که از حرصش این کارو انجام میده

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن

ولی من پستی تو کارش نمیبینم بچه ها همشون شیرینن اگ بچتو دوست نداشت مطمعن باش عکسی ازش نمینداخت

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘

بهش بگو عزیزم خیلی ممنونم که انقد از بچه ام عکسای قشنگ میگیری و یا مخبت میزاری اینستا ولقعا خوشحال میشم اونم  ک و ن ش میسوزه ک تو ناراحت ک نشدی هیچ خوشحالم میشی ازین کاراش

بنده خدا نه به شما توهین کرده و نه حرفی از زشتی زده.شاید به چشم شما بچه ات زشته ولی برای دیگران نه.

بهترنیست عوض پر کردن ذهن و دلت از کینه به عکر ارامش خودت و ارامش دادن به بچه ات باشی.

مگه تو تو ذهن اون بنده خدایی که قضاوت میکنی......

واقعا هدف ادمایی رو که برای خودشون غم و اندوه و توهمات ایجاد میکنن نمیفهمم

مطمئني اينكاراي پست و بيشعورانه رو از قصد ميكنه ؟؟

اره بخدا. دقیقا زشت ترین عکسا رو میزاره. پسرم خیلی نازه اما بچه ی خودشو میخوابونه بغل پسر من بعد با فلاش عکس میندازه تا پوست تیره تر هم بشه. اون وقت پسر من قشنگ میشه ذغال اخته. همونو میزاره اینستا

رو رنگ پوست بچه ها از الان رقابت دارین؟خودت بد فکر میکنی به نظرم شاید اون بنده خدا از عمد اینکارو نمیکنه 

به نظرم خودت پسرتو خوشگل نمیبینی متاسفانه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

والا محبتم نمیشه کرد... حالا یه خانمی اینجا میگفت چرا به بچه ام گفتن زشت. شما میگی چرا به بچه ام میگن عشق زن عمو. شاید به چشم بقیه شیرینه بچه ات... خودت حس میکنی بچه ات الان زشت هست، شاید اون حسش این طور نباشه... خیلیی اگه این موضوع ناراحتت میکنه اجازه نده کسی ازش عکس بگیره. بگو الان هنوز صورتش شکل نگرفته. نمیخام کسی عکسشو ببینه..