2777
2789
عنوان

باپسری ک

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 21 پست
تو آب نمکی. صرفا جهت تفریحخوبه گفته بعضیا نمیگن و ادا در نمیارنیکی گزینه های خوبش هستی برای سرگرمی و ...

عزیزم تهمت نزن رفع نیازی نبوده

ندونسته چرا دهنتو باز میکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تهمت نزن رفع نیازی نبوده ندونسته چرا دهنتو باز میکنی

وا چ تهمتی خب مگه برای رفع نیاز عاطفی و احساساتشون وارد رابطه نمیشن؟

ذهنت خیلی داغونه که هر نیازی رو نیاز جنسی میبینی یکم رو خودت کار کن گلم. وگرنه ماهیت ازدواج و ارتباط با جنس مخالف برای رفع نیاز عاطفی هست. اینو خوبه خدا هم گفته:/

خدا با منه🌹

اون خوب بودن توی دو هفته هیچ اعتباری نداره حتی اگر فامیل باشه ، شناخت واقعی زمان میخواد

اگر هم بگه انادگی ازدواج ندارم یا لیاقت تو رو ندارم شما رو مطلقا برای ازدواج نمیخواد

حواستون باشه

خب الان چی بگم بهش چجوری بگم ادامه ندیم

حس کردم نسبت به نظر کاربرها گارد دارید و خوشتون نیومده . جالبه همه هم یک نظر رو داشتیم

اگر سوالتون از من روش ادامه ندادن هست به نظرم اول خودتون آگاه باشید که ایشون جدیتون نگرفتن

اگر من بودم شاید چند جلسه محدود معاشرت میکردم تا بیشتر بشناسمش ولی وارد فاز عاطفی نمیشدم

اگر هم قصد جدی ازدواج دارید بگید دنبال فردی هستید که آرام ارام معاشرت رو خانوادگی و جمعی کنید . اگر نخواد خودش غیب میشه

حس کردم نسبت به نظر کاربرها گارد دارید و خوشتون نیومده . جالبه همه هم یک نظر رو داشتیماگر سوالتون از ...

اخه میگ رفع نیاز از اول بگو رفع نیاز عاطفی اگ واقعا نظرت اینه

اخه من بهش گفتم هدفم ازدواجه واقعا دوس دارم طرفمو بشناسم شایدم 6ماه رفت و امد کردیم اصن من بدرد مثلا شما نخوردم

بعد رفت تو فکر گفت من خیلی دشوار پسند شدم تو درست میگی ولی همچنان هم پیگیر بود

دیگ نمیدونم چ کنم الان