2777
2789
عنوان

ریمل

| مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیگلم

با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ❤🦁🌞💚 فمینیست و آنتی ناتالیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊 این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

بیشتر به جایی که میخری بستگی داره بهت فیک ندن من بعد سالها ریمل خوب مثل قدیما پیدا کردم اونم اتفاقی رفتم یه فروشگاه لوازم آرایشی تو پایین شهر فقط چهارصد تومن شش ماه پیش داد بهم یعنی فوق العادهست اولش گفتم بعید میدونم اینجا چیز خوب بدن دیدم اوه اوه اصلا نیاز به ریمل گرون نیست طرف آدم حسابی بود خوبشو داد فکر کنم قبلنم داشتمش از جای دیگه خریده بودم خشک و بدحالت و به دردنخور بود

ولی اینجا که خریدم فوقالعاده بود

ریمل essence

که کامل مشکیه و با صورتی درشت نوشته I 💖 EXTREME

Value mascara

آموتیا

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر به جایی که میخری بستگی داره بهت فیک ندن من بعد سالها ریمل خوب مثل قدیما پیدا کردم اونم اتفاقی ...

ممنون ک توضیح دادی😍😘

↩کــــاش زنــدگی دکــــمه برگشــــت داشـــت↪