2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بده

خیلی

جایی میخوام برم اگه گوشی همراهم نباشه انگار یه چیزی کمه

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

چه قرص خوابی میخورین ؟ آیا تاثیر داره و چه عوارضی داره ؟

زولپیدم،

خیلی تاثیر داره خیلی ولی خب عوارضشم شدیده، من خودم گاها مرز خواب و واقعیت رو قاطی میکنم

گاها وقتی قرص میخورم طول میکشا برم توی تخت، برای همین یه سری کار میکنم که فرداش یادم نیست و انگار خواب بوده، و گاها خواب هایی میبینم که بعرش میگم اون خواب بود یا بیداری بود

البته خیلی کم پیش اومده برام، من بعد از ۲ ساد مصرف نامداوم اینجور شدم

سوال در زمینه ی کنکوری، بدنسازی، روتین پوستی داشتید. میتونم کمکتون کنم🎀🪷

زولپیدم،خیلی تاثیر داره خیلی ولی خب عوارضشم شدیده، من خودم گاها مرز خواب و واقعیت رو قاطی میکنمگاها ...

آخه یه نفر گفت بهم ملاتونین بخور به نظرت کدوم بهتره ؟

و برای پنیک و تپش قلب چیکار کنم چند روزه پنیک شدید میشم

آخه یه نفر گفت بهم ملاتونین بخور به نظرت کدوم بهتره ؟و برای پنیک و تپش قلب چیکار کنم چند روز ...

قطعا ملاتونین

زولپیدم رو بدون نسخه نمیدن اصلا

پروپرانولول برای تپش قلب خوبه، اما خب سعی کن به جای قرص اول با ارامش ذهنی خودت ضربان قلبت رو کنترل کنی

قطعا ملاتونینزولپیدم رو بدون نسخه نمیدن اصلاپروپرانولول برای تپش قلب خوبه، اما خب سعی کن به جای قرص ...

استرس طولانی مدت بوده الان چند روزه یدفعه دچار تپش میشم خیلی شدید حالت اینکه قلبم میخواد وایسه میترسم

استرس طولانی مدت بوده الان چند روزه یدفعه دچار تپش میشم خیلی شدید حالت اینکه قلبم میخواد وایسه م ...

سعی کن حتما کنترلش کنی، واقعا هیچ چیز مهم تر از سلامتیت نیست

اون لحظه ای که پنیک میشی به محیط اطرافت توجه کن، مثلا بگو ۵ تا اشیا از محیط اطراف اسم میبرم، یا سه تا وسبله توی این محیط که ابی هستن تمریناتش هست که چکار کنی که بهتر شی

بیشتر ترس پنیک منتالیه

قرص همیشه راه آخرت باشه، من خودم همین زولپیدم رو به دلایلی مبخورم و کم کم کمش میکنم قرص. همیشه با عوارض همراهه