2777
2789
عنوان

حمام عمومی

| مشاهده متن کامل بحث + 23225 بازدید | 426 پست
همیشه بخندی والا من آنقدر از حموم عمومی خاطره دارم که تا فردا بگم تموم نمیشه

مممنونم عزیزم...بگو خوب

خوشحال میشیم

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
ای خدا نترکی تو یعنی از خنده ترکیدم.لهنتی

خخخ خودمم خندم گرفته یادشون افتادم یه خانم بود طفلک وسواس داشت بعد آنقدر شکمش رو با کیسه میسابید که خون باریکی از شکمش سرازیر میشد

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خداروشکر الان حموم هست من چون لاغرم اصلا جلو کسی لباس در نمیارم قدیم بود میخواستم چیکار کنم

منم چون چاقم جلو کسی لباس درنمیارم

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

یه خانم فامیلمون بود بعد این خانم روز دوشنبه. حموم رفته بود بیچاره یادش رفته بود روز زوج حموم مردونه ...

ای خدا ترکیدم یعنی.😂😂😂😂😂😂😂لهنتی

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
چشم و گوشتون قشنگ باز میشد

والا تازه مادرمون گیر میداد لباس زیرت رو باید دربیاری قشنگ کیسه ات کنم بخدا هنوز کابوسمه اون روزا

یه خانم فامیلمون بود بعد این خانم روز دوشنبه. حموم رفته بود بیچاره یادش رفته بود روز زوج حموم مردونه ...

🤣🤣🤣🤣🤣 چه مردای باشعوری

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
خخخ خودمم خندم گرفته یادشون افتادم یه خانم بود طفلک وسواس داشت بعد آنقدر شکمش رو با کیسه میسابید که ...

ای وای خدا نکشتت چقدر امشب خندیدم.دلت شاد

والا تازه مادرمون گیر میداد لباس زیرت رو باید دربیاری قشنگ کیسه ات کنم بخدا هنوز کابوسمه اون روزا

😂😂😂😂😂

ای خدا ترکیدم یعنی.😂😂😂😂😂😂😂لهنتی

بیچاره وحشتناک بوده حال اون لحظه اش طفلک الان فوت شده ولی مردای قدیم کلا ناموس سرشون میشده

حمام عمومی جز واجبات نبوده چون با یه قابلمه وتشت میونستن توخونه حمام کنن

فکر میکنی سخت بوده بابا

بیچاره وحشتناک بوده حال اون لحظه اش طفلک الان فوت شده ولی مردای قدیم کلا ناموس سرشون میشده

درسته

ای وای خدا نکشتت چقدر امشب خندیدم.دلت شاد

عزیزدلم انشالله همیشه لبت خندون باشه من امروز رفتم مراسم خاکسپاری یه زن جوون که بخاطر خیانت مکرر شوهرش خودکشی کرد دو تا بچه کوچیک داشت آخ دلم کبابه حالم گرفته است آرامش ندارم