2777
2789

عزیزم احتمالا کم خونی که مدام آفت دهان میزنی چون من خودم اینجور بودم.شربت معده آلومینبوم و پودر داخل کپسول آموکسی رو با یه قاشق دیفن هیدرامین قرقره کن یعنی عالیه

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند.                          بوف کور  صادق هدایت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر فقط ب چیزی میگم همون درمان این افت لعنتی هست ..فقط وفقط افتین ژل ..از داروخانه بگیر درجا خوب میشی

من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!

سماقوبجوشون با اب ،بعد ابشو تو دهنت غرغره کن

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

داروخونه یه دارو داره برای افت اسمش رو یادم نیست . بهش بگو مزه عسل میده مثل عسل هم هست ظاهرش حالت شهد داره . اونو بهت بده بزن اصلا تو یک روز خوب میشی. یکی دیگه هست تلخه اون نه فایده داره نه بگیر . 

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید