2777
2789
توخیانتی نکردی اگ رابطه داشتی یاخیلی سال باهم بودین وعاشق ومعشوق اره بدبودولی توقصدت ازدواج بودووقتی ...

چقدر حرفات بهم آرامش داد و حالمو خوب کرد ، خیلیا اینجا بهم زخم زبون زدن ک تو فلانی و ... خدا میدونه من فقط میخواستم باهاش ازدواج کنم بجز اون روز هم تو این دوماه ی کلمه حرف نامربوط ن تلفنی ن چت بهش نگفته بودم و همش حد و مرز رو رعایت میکردم. اون روز هم فکرش رو نمیکردم این اتفاقات بیفته و اونقدر خودشو خوب جلوه داد بود که ازش هم انتظار نداشتم ولی شد و من دیر بخودم اومدم با فرداش کلی پیام دادم و... اونم عذرخواهی کرد مثلاً گفت مقصر من بودم و فلان ولی من میخوام فقط دوست باشیم من شرایط ازدواج ندارم که بهش گفتم من دنبال رابطه ی هدف دارم پس تمومش کردم و اونم از خداش بود چون یکیو میخواست ببرتش خونه خالی و ...

باشه گلم همین کارو میکنم هرچی گفت حاشا میکنم ، چون هیچ مدرکی ندارع ازم ، پیام هارو خودش عادت داشت پاک میکرد دیدم که پاک کرده بود تو گوشیش ، آخرسر هم برا اطمینان من دیلیت اکانت زدم ، عکس هم اگه داشته باشه میگم تو پیجم برداشته ، ولی فک نکنم چیزی بگه چون با دایی هام رفیقن و دخترداییش هم زن داییمه ، در کل بگه پای خودش گیره و دعوای حسابی میشه ،

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
بنطرت ایراد ندارع با خواستگارم ازدواج کنم نمیدونم چرا دلم براش میسوزه با اینکه میدونم دوست دختر داره ...

ادم به کسی که باهاش نبوده که خیانت نمیکنه خیانت مگه اون زمان اون تو زندگیت بوده که خیانت محسوب بشه؟؟اصلا تو این فکرا نرو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر حرفات بهم آرامش داد و حالمو خوب کرد ، خیلیا اینجا بهم زخم زبون زدن ک تو فلانی و ... خدا میدونه ...

فدات قلب حرف زیادمیزنن همون خیلیایعنی خودشون تاحالاباکسی نبودن 😐ولشون کن

اره باباچیزی نمیگه توام لگدب بختت نزن طرف اگ خوبه قبولش کن مبارکککککک🩷

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

آره رسمی اومده فقط چقدر بدشانسم که باهم پسرعمو ان بیشتر از این میسوزم که تا الان پاک موندم عذاب وجدا ...

یه ذره زمان بده بگذره حالت بهتر بشه بعد بگو بیان خواستگاری. تو فریب خوردی. پسرای لاشی خیلی زیاد شدن. تو مقصر نیستی. اینده تو خراب نکن

کاربری دست دو نفر است

عزیزم مطمئن باش بعد ازدواج سالی یه بارم پسر عمو رو نمی بینی بخصوص وقتی ایشون ازدواج کنه ..کلا به روی ...

اره درست میگید اولش حس کردم واقعا بد میشه ولی بعد که فکر کردم ،با حرفای شما کاملا موافقم

اسی جونم عذاب وجدان نداشته باش یه چیز بوده برای مدت ها قبل تموم شده رفته اون زمان که با این شخص خواستگار در ارتباط نبودی پس خیانت نبوده

اون زمان اون مردک رو به قصد ازدواج میدید که نشد بیخیالش باش

به حست اطمینان کن ایشالله که خیره

ایشالله که خوشبخت بشی

اسی جونم عذاب وجدان نداشته باش یه چیز بوده برای مدت ها قبل تموم شده رفته اون زمان که با این شخص خواس ...

همش میگم مارو باهم ببینه میگه زن فلانی رو دستمالی کردم پیش خودش .

در حالی که من آدم پاکی بودم همیشه

با خودم احساس میکنم خواستگارمو نتونستم سربلند کنم

همش همچین فکراییی میاد تو سرم

مرسی قربونت برم

همش میگم مارو باهم ببینه میگه زن فلانی رو دستمالی کردم پیش خودش .در حالی که من آدم پاکی بودم همیشه ب ...

تو که مسئول این نیستی که اون چه فکری راجبتون میکنه بعدشم به قول یکی از کاربرا زمانی که خودشم ازدواج کنه دیگه سالی یه بارم شاید همو نبینید

اما در برابر آینده خودت ،خوشبختی خودت مسئولی

بعدشم تو که کار اشتباهی نکردی اشتباه از خودش بوده

دیگه به گذشته فکر نکن جوری فراموشش کن که انگار هیچ وقت همچین اتفاقی نیوفتاده.

تو که مسئول این نیستی که اون چه فکری راجبتون میکنه بعدشم به قول یکی از کاربرا زمانی که خودشم ازدواج ...

این خواستگارم تنها شانس من برای خوشبخت شدنه. دوست ندارم بخاطر اون اشغال ایندمو خراب کنم

ولی بنطرت در حق خواستگارم دارم ظلم میکنم ؟

این خواستگارم تنها شانس من برای خوشبخت شدنه. دوست ندارم بخاطر اون اشغال ایندمو خراب کنم ولی بنطرت در ...

آفرین کار درستو میکنی

نه بابا این چه حرفیه چه ظلمی آخه، اون و خانوادش شما رو دیدن و پسندیدند اصلا بهش فکرم نکن