2777
2789
تو وخدا خوبه؟من ندیدم کهحرفت قوت قلب بود برامخدا دلتو شاد کنه سلامت باشی هرچی میخوای بهت بدهپس خوبه ...

موقاری فیلمای رایگان داره

بزن گاج لایو قسمت کانال بعد درسا میاره زیست نگاه کن برای کنکور

خواهش می کنم موفق باشی

از الان بخونی قبول میشی فقط باید با پشتکار ادامه بدی ول نکنی

...

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

دوستان سلام بنده نتم کنده خیلی میشه کسی تو اتحاد چاق و لاغر کمک کن

بعد از پایان امتحانات نهایی به زندگیم برای همیشه خاتمه میدم.استعداد ندارم .هوش ندارم.هیچ گوهی نمیشممم من هیچ گوهی نمیشمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممنممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممنمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

دوستان سلام بنده نتم کنده خیلی میشه کسی تو اتحاد چاق و لاغر کمک کن

حفظش کن دیگه

متعهد به عشق / استارتر عزیز برای عمهم کامنت نمیذارم حداقل یه اوهوم ریپلای کن با تشکر💕☺️😂

حفظش کن دیگه

من نتم کنده فقط،متن بالا میاره

بعد از پایان امتحانات نهایی به زندگیم برای همیشه خاتمه میدم.استعداد ندارم .هوش ندارم.هیچ گوهی نمیشممم من هیچ گوهی نمیشمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممنممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممنمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

موقاری فیلمای رایگان داره بزن گاج لایو قسمت کانال بعد درسا میاره زیست نگاه کن برای کنکور خواهش می کن ...

شما کنکور دادی راضی بودی؟

واقعا خوبه موقاری؟میتونم بپرسم چه راه ای قبول شدین و اینکه نظام جدید هستین

شما کنکور دادی راضی بودی؟واقعا خوبه موقاری؟میتونم بپرسم چه راه ای قبول شدین و اینکه نظام جدید هستین

من خودم کنکور دارم میدم.

به حرف مشاورت گوش کن بالاخره باتجربست میدونه چیکار باید بکنی

...

من خودم کنکور دارم میدم.به حرف مشاورت گوش کن بالاخره باتجربست میدونه چیکار باید بکنی

باشه

میگم شما دیدی کسی بادرسنامه درصدبالابزنه توهردرسی

من برا ریاضی یه بار یه 6 یا 7 صفحه از درسنامه خیلی سبز خوندم مشکلی نداشتم برافیزیک هم هم چنین

دیگه نمیدونم برابقیه درسا جواب بده

ببین درسنامه های زیست اضافه نیستن مکمل کتابن

دیگه نمیدونم زیستو درسنامه بخونم یانه میگه درسنامه بیاموزد کوتاه و کمحجم مثل موقاری

بعد 2نفرمدرسه موضع مالشیون خراب بود خوندن پزشکی تهران آوردن خواهردوقلو بودن دخترعمم میگه اونا هم درسنامه خوندن به نظرم و هم فیلم دیدن ممکنه تو بپرسی راستشو نگن البته دخترعمم دبیرشون بود

من میرم 11 امسالمیگی با این مشاور پیش برم2هفته امتحان میکنه راضی نبود میزاره منو کنارعذابه که فرهمند ...

دیگه هیشکی درسنامه زیست نمیخونه

کنکور چه سالی داده؟

ما ادامه داریم ...