2777
2789
عنوان

زخم خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 19 پست
واقعا خدا صبر بده به اونایی که خیانت میبینن من خیانت اون مدلی ندیدم ولی یهو فهمیدم دوست دختر ۱۲ سال ...

این مردا هر چقدم زمان بگذره مطمئنن به دوست دخترای سابقشون فک میکنن..حتی اونا پیام بدن حالشونم بپرسن بازم عوض بلاک اینقد احمقن جواب میدن ..تجربه ش و زیاد داشتم ..کلا زنها خلق شدن صبر کنن

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

مال منم خیانت جنسی نبود

همینم سخته

من اگه اونجوری بود بخدا لحظه ای نمیموندم

اینم انقد جیغ زدن انقد گریه کردم شوهرم کامل باور کرده بود که دیگه تموم میشه همه چی،انقد درو کوبید در اتاق شکسته قشنگ جای یه مشت رفته داخل،فشاری روی مغزش اومده بود که به ربع تو دستشویی داشت بالا میآورد فقط،پشیمونیشو دیدم و بیخیال شدم خودمو قانع کردم که خطا بوده و دلش سوخته واسه اون بی همه چیز که گفته بود بچم گشنشه

تو هم اگه میتونی خودتو آروم کن وگرنه مجبور نیستی واقعا ببخشی

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این مردا هر چقدم زمان بگذره مطمئنن به دوست دخترای سابقشون فک میکنن..حتی اونا پیام بدن حالشونم بپرسن ...

بخدا انقد جیغ زدم انقد گریه کردم خدا میدونهاصلا باورم نمیشد،همش میگفتم چرا اون لحظه بلاک نکردی خب،بلاک نکردی؟باشه چرا رفتی پول براش ریختی چرا حرفاشو گوش کردی وایسادی گوش دادی که فلانی گریه میکرد میگفت پول ندارم بچم گشنست؟؟؟

هنوزم تو مغزم نرفته هنوزم کلی سوال دارم فقط دلم خوشه که زنگ زدم زنه بی همه چیز رو فحش دادم کلی

بخدا هنوز هم یواشکی گوشیشو نگاه میکنم همه جاشو،پیام بانک میاد سریع میرم شماره کارتو چک میکنم که به اسم اون نباشه

نابود شدم واقعا ولی تو ظاهر بخشیدم

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
زیبا بودم و با اخلاق ، کسی تو کل طایفشون زیبایی منو نداره ، بهم انگ زدن خوب نبودی ! مثلا گفتن به شوه ...

تو چرا شرمنده ای ، پسر اونا بی ذات هست و خیانتکار ، اونا بلد نبودن پسرشون رو درست تربیت کنن ، شوهر شما عزت نفس نداشته ، شما چرا مقصر باشی ، خب حالا که فهمیدن و اژهار نظر میکنن و تیکه میندازن تو هم بگو ، بگو من هیچ جوره کم نگذاشتم اون مثل اینکه تعهد رو یاد نگرفته

بخدا انقد جیغ زدم انقد گریه کردم خدا میدونهاصلا باورم نمیشد،همش میگفتم چرا اون لحظه بلاک نکردی خب،بل ...

حق داری ،ببین این شک دیوونه ت میکنه من الان چند ماه تو این شرایطم ولی خودم مشغول ذکر و دعا میکنم مگه خدا بهم آرمش بده ..

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑