2777
2789
عنوان

طلاق دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 45 پست

بازشماهاهزارپله جلوتروقوی ترهستین ک تونسیتین خودتون بکشین بیرون ازاون زندگی نکبت بار

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من شش ماهه طلاق گرفتم چهار سال عقد و عروسی. بودم الانم درس میخونم و کلا خودمو با درس سرگرم کردم ۲۹سالمه ، طلاق سختیای خودشو داره و راحت نیس از هیچ لحاظ مخصوصا اینکه نسبت به همه مردا بدبین شدم و اعتمادی ندارم واسه ازدواج انتخابم فعلا تا زمان نامشخصی مجرد بودنه

نمیدونم این اوایل اصلا دوس ندارم توی جمع حضور داشته باشم احساس یه شکست خیلی عمیق میکنمخداروشکر که سو ...

در دهن مردم رو نمیشه بست.

برای حرف مفت دلیل پیدا میکنن.

شما سعی کن قوی باشی و سعی کنی حرف مردم برات بی اهمیت باشه.

مهم خداست و وجدانخودت که پیششون روسفید باشی. بقیش باد هواست.

هر چند سخته اما سعی کن قوی باشی.

من شش ماهه طلاق گرفتم چهار سال عقد و عروسی. بودم الانم درس میخونم و کلا خودمو با درس سرگرم کردم ۲۹سا ...

بهترین کارو میکنی چند سالی باید تنها باشی تا بتونی دوباره خودتو پیدا کنی ، اشتباهی که من کردم همین بود زود مجدد ازدواج کردم

برای کنکور درس میخونی یا چی ؟

چون منم قصد دارم ان شاالله برای کنکور بخونم

بازشماهاهزارپله جلوتروقوی ترهستین ک تونسیتین خودتون بکشین بیرون ازاون زندگی نکبت بار

بخدا طلاقم سختیای خودشو داره

من خودم ۲ ماهه شبو روزم گریهس ، هجوم خاطرات و فکرها و ای کاش ها ولت نمیکنه

اگه مشکلت خیلی حاد نیست(خیانت و ...) تلاشتو بکن که بسازی زندگیتو خواهر من

منم دقیقا شرایطم مث توهس فقط طلاق نگرفتم ب طلاق فکرمیکنم دلیل طلاقت چی بود

تفاهفم...

با اینکه چند ماه باهاش حرف زدم قبل عقد

ولی وقتی رفتیم زیر یه سقف از حجم تفاوت ها شوکه شده بودم ،

چن سالته ؟

بخدا طلاقم سختیای خودشو دارهمن خودم ۲ ماهه شبو روزم گریهس ، هجوم خاطرات و فکرها و ای کاش ها ولت نمیک ...

بددل دوقطبی نمیدونم حادمحسوب میشه یانه ولی هرروز از زندگی باهاش داستان دارم یه روز خوش ندیدم

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
میتونی . مطمن باش. فقط به خدا توکل کن و تلاشتو بکن. نمیتونی شاغل بشی؟

همه امیدم که خودشه اون نباشه میمیرم

توی شهر کوچیکیکم نمیخوام برم بیرون کار کنم

ولی خیلی جویای کار شدم توی خونه بشه انجام داد هنوز به نتیجه ای نرسیدم

بددل دوقطبی نمیدونم حادمحسوب میشه یانه ولی هرروز از زندگی باهاش داستان دارم یه روز خوش ندیدم

منم یکی از چیزایی که مشکل داشتیم همین بود

اون دوس داشت من مث زنای قدیم همش خونه باشم و به اون خونه برسم

منم دلم پی پیشرفت و رشد بود

البته این یکی از دلیل ها بود ، که به تنها دلیل جدایی نمیشه

اگه بعد طلاق زندگیت تامینه ، شغل ، خونه ،خونواده حامی و لچه نداری میتونی به طلاق فکر کنی اونم در صورتی که تلاشتو قبلش برای درست کردن زندگیت کرده باشی

بهترین کارو میکنی چند سالی باید تنها باشی تا بتونی دوباره خودتو پیدا کنی ، اشتباهی که من کردم همین ب ...

میدونی انگار تو اون زندگی کلا انرژیم صرف شد انقد که سخت بود برام . الانم آمادگی نمیبینم تو خودم و دوس دارم دنبال پیشرفت و هدفام برم ، واسه کنکور دکترا و آزمون وکالت آماده میشم و زبان هم آموزش میبینم تو هم سعی کن اصلا بیکار نمونی بدتر نشخوار فکری میاد سراغت فقط به فکر پیشرفتت باش تا اعتماد به نفست بره بالا و خودتو یه آدم شکست خورده نبینی چون تو شرایط تو بودمو درکت میکنم چه حسی داری