2777
2789
عنوان

دهه شصتی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 80 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شالله ... از بس ختم برداشتم😳

یه چله هست. چله ایت اله حق شناس. اونوانجام بده . ان شاءالله خوب میشه. کمی شرایط داره . بزن تو نت سرچ کن

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
یه هفته به زایمانم تصادف کردم ....بعد بدنیا اومدنش رفت کما و دستگاه اکسیژن الان قلبش و ریه اش و ... ...

چهل روز موقع غروب آفتاب رو به آسمان کن وآیه الکرسی را خالصانه بخون بحق همین ماه که تا چهل روز تموم نشده جواب بگیری .این ختم مجربه خیلی مریض شفا گرفته ازش ،هروقت خوندی و ان شالله نتیجه داد منو یاد کن

دست بر شانه خدا بنداز تا قصه عشق را چنان بخواند که نه از دوزخ ترسان باشی ونه از بهشتش به رقص درآیی،عشق یعنی انسان بودن
دیگه ختم برنمیدارم....

چند سال پیش بابام با ماشین ناخواسته زد به یه بچه ۶ساله ،ضربه مغزی شد ،یعنی تو اون مدتی که بیمارستان بود ما هممون صدبار مردیم وزنده شدیم ،مامانم این ختم آیه الکرسی راور داشت ،شب تولد امام رضا بود منم یکی دوستام رفته بود حرم زنگ زدم بهش ،صبح داداشم رفت بیمارستان یکم وسیله براخانوادش ببره زنگ زد که بچه به هوش اومده ،خانواده بچه سنی بودند نمیدونی اشک میریختند قربون امام رضا میرفتند

دست بر شانه خدا بنداز تا قصه عشق را چنان بخواند که نه از دوزخ ترسان باشی ونه از بهشتش به رقص درآیی،عشق یعنی انسان بودن
چند تا آیه الکرسی؟

عزیزم شبی یکی بخون فقط هواست باشه وقتی خورشید به زودی رفت جای بدون سقف روبه آسمان بخون

چند تا آیه الکرسی؟

پسرت ناقلا موضوع مارا عوض کرده ها ،بزودی زود جلوت شیطونی میکنه به لطف خدا