2777
2789
عنوان

دهه شصتی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 80 پست

منم دهه ٦٠ هستم

٧ ساله ازدواج كردم 

ليسانسم 

سر كار ميرم 

خونه زمين و ماشين و كمي پول دارم 

ولي بچه ندارم 

كاش هيچكدوم نبود واي دلم خوش بود😢

خدا جون میشه محکم بغلم کنی تا یه دل سیر تو بغلت گریه کنم.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک دهه شصتی هستم اونم از اوایلش.مجرد در خدمتتون

ای ول ،خدمت از ماست

دست بر شانه خدا بنداز تا قصه عشق را چنان بخواند که نه از دوزخ ترسان باشی ونه از بهشتش به رقص درآیی،عشق یعنی انسان بودن
حقیقتا نه راضی نیستم از هیچ کدوم .ما دهه شصتی ها نابود شدیم  فضای جنگ و بعد تبعات جنگ ،تعداد زی ...

من متولد شصت و‌شیشم   ولی واقعا اعتقاد ندارم ک نسل سوخته ایم  

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 
حقیقتا نه راضی نیستم از هیچ کدوم .ما دهه شصتی ها نابود شدیم  فضای جنگ و بعد تبعات جنگ ،تعداد زی ...

اخرشم میان بهتون میگن دردسرساز.والا به خدا من حرصم در اومد،شما که بماند

شهادتت مبارک سردار
متاهل و شاغل البته مریضیه پسرم پیرم کرد

انشالله خدا به حق همین شبای عزیز لباس سلامتی تن پسرت کنه.

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
کارچی ؟ راضی هستی؟

نه کار ندارم. از بیکاربم راضی نیستم. زندگیمم خوب توی این ۱۳ سال سختی زیاد داشتم و خداروشکر الان راضی ام

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
منم دهه ٦٠ هستم ٧ ساله ازدواج كردم  ليسانسم  سر كار ميرم  خونه زمين و ماشين و كمي ...

ان شا الله دل خوشم نصیبتون میشه

دست بر شانه خدا بنداز تا قصه عشق را چنان بخواند که نه از دوزخ ترسان باشی ونه از بهشتش به رقص درآیی،عشق یعنی انسان بودن
در جریانی که دهه هفتادیا الان 27 سالشونه 😩😩😩😧😧😧

بسلامتی اونام پیر شدن😂

دوست عزیز مخالف نظره شخصیه منی ریپلای نکن همینطور که نظره شخصیه منو قبول نداری منم صدبرابر مال تورو قبول ندارم..پس ریپلای نکن دوست عزیز