2777
2789
من دوسش دارم بخاطر گذشته که عاشقش بودم. ۷سال دکستی ۴ سال ازدواج. ۱۱ سال میشناسمش. بخاطر عشق خودم حسی ...

امیدوارم که دوباره عشق و محبتتون دوباره مثل قبل بشه عزیزم. این حس کم توجهی مردا آدمو داغون میکنه. از خدا میخوام که خییییلی زود رفتارش باهات مثل قبل بشه

امیدوارم که دوباره عشق و محبتتون دوباره مثل قبل بشه عزیزم. این حس کم توجهی مردا آدمو داغون میکنه. از ...

موضوع کم توجهی نیست. ارزش و اهمیت قائل شدنه... که از ریشه حوصله نداره

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ولش کن به نظرم شمام براش ارزش قائل نشو اینطوری راحتتری و دلت نمیسوزه که سوپرایزش کردی و اون کاری برات نکرده.

ولش کن به نظرم شمام براش ارزش قائل نشو اینطوری راحتتری و دلت نمیسوزه که سوپرایزش کردی و اون کاری برا ...

همین تصمیمو گرفتم. ای کاش ازدواج نمیکردم. خداروشکر بچه ندارم

ببین آقایون اینجور خرجا رو ولخرجی میدونن و بهش اهمیت نمیدن. به نظرم شمام نذار پای ارزش قائل نشدن، بذار به حساب بی اطلاع بودن از احساس همسر