2777
2789
عنوان

تو دوراهیم

| مشاهده متن کامل بحث + 87 بازدید | 18 پست
من تو فکر اینم همین نیتو دارم هر کاری میکنم خیلی زرنگه نمیکنه

خواهر گلمممم اگر بدونی من با شرایطی زندگی کردم خانوادم میبردن منو که طلاقم رو بگیرن پدرم التماسم رو میکرد بیا طلاقت رو بگیرم این لکه ی ننگ رو از زندگیم حذف کنم بهترین شوهر رو برات پیدا کنم و کرد ......اما من فقط گریه شب تا صبح میگفتم پدر من شوهر نمیخام عشق نمیخام من فقط بچه هامو میخام .برای من معنا نداره برم جایی بهترین رو کنم اما اونجا مدام بسوزم برای بچه هام .......با سختی برگشتم به حد جنون زجر کشیدم اما بچه هام رو بزرگ کردم عشقم فقط بچه هام باهم دوستیم عشق میکنیم باهم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

حالا اشتباه کردی پیش اومد عزیزم سعی کن درستش کنی ی جور برگردی به بچه هات .شوهر قبلی ت ازدواج کرد ؟؟؟ ...

هیچ پول ندارم پشتم خالیه از این میترسم نه کاری نه

هیچ از این میترسم