2777
2789
منم مثل تو بودم علاقم ریاضی بود ولی اومدم تجربی و راضیم😂سوالی داشتی بپرس همرو جواب میدم

منم چون دوست دارم معلم شم میگم برم انسانی ولی حس میکنم خیلی سخته به خاطر همینم بین انسانی و تربیت کودک موندم

مبارکت باشه

لا اله الا الله

چی مبارکم باشه؟

شماره پاسخگویی به سوالات شرعی حرم امام رضا(ع) ۲۴ ساعته:۰۵۱۳۲۰۲۰/شماره روانشناس و مشاور حقوقی رایگان:۰۲۵۳۳۱۳۰۰۴۴ این مرکز مشاوره ۴۴ از ساعت ۸ صبح الی ۱۹ در خدمت شما عزیزان هستند /. گروه زوج درمانی و درمانگاه دینی وسواس هم سراغ دارم خواستید بگید بهتون پیوند (لینک) بدم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعدشم تا یه چیزی میگی میگن کی گفته تو نظر بدی در صورتی که نی نی سایت برا همینه که همه نظر بدن

دقیقااا

ببین تاپیک میزنن یکی نظر میده میپرن بهش

خب تو اومدی داخل سایت عمومی جایی که تبادل نظرههه بحث آزاده داری اینو بیان میکنی پس جنبه شنیدن حق رو هم داشته باش

عاقل آن است که اندیشه کند فردا را.

افکارشان پوسیده هست میدونی

هر کس عقیدش مخالف شماس افکارش پوسیده س؟

شماره پاسخگویی به سوالات شرعی حرم امام رضا(ع) ۲۴ ساعته:۰۵۱۳۲۰۲۰/شماره روانشناس و مشاور حقوقی رایگان:۰۲۵۳۳۱۳۰۰۴۴ این مرکز مشاوره ۴۴ از ساعت ۸ صبح الی ۱۹ در خدمت شما عزیزان هستند /. گروه زوج درمانی و درمانگاه دینی وسواس هم سراغ دارم خواستید بگید بهتون پیوند (لینک) بدم.

منم چون دوست دارم معلم شم میگم برم انسانی ولی حس میکنم خیلی سخته به خاطر همینم بین انسانی و تربیت کو ...

ببین معلمی رو که از هر رشته ای میتونی بری پس مبنا اینو قرار نده

به این توجه کن چه درسایی میتونی بخونی

مثلا از تاریخ متنفرم من پس یکی مثل من اصلا طرف انسانی هم نباید بره

ؤلی از اونبر عاشق ریاضی زیست شیمی هستم

شوخی میکنم😂😂ولی همه داخل زندگیشون عاشق یه نفر میشن میمونن اگه بگن نه یعنی بیشتر از یکیه😂

نه واقعا نه عاشق شدم نه علاقه ب ازدواج دارم

تعارف ندارم میگفتم اگ بود

هر کس عقیدش مخالف شماس افکارش پوسیده س؟

شما متوجه منظور من نشدید

من میگم جامعه باید طوری باشه که هرکس با عقیده و هر پوششی داره بتونه کنار هم زندگی کنه و کنار بیاد و یچیز نرمال باشه

هرکس اینجور نیست قطعا فکرش پوسیده هست

زیاده فقط شلوغش نکنید.یه خر پول پشمک هم نصیب شما ان شاالله 🤓طاس بچه ننه هم داریم

وایییی مرسی😍🥹🤭🌷

حالا خیلی هم پولدار نبود مشکلی نیست🥹

فقط لدفا بچه ننه نباشه🤭😂

بیخیال از هر خیال= ز غوغای جهان میو🤌🌠🩷🙃