2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پسرم رل میخام اینجا نه تو خیابون چطور مخ دختر بزنم🙆🚶🚶🥲🤣😂

عروس ننم میشی؟icon

صد در صد تضمینی به علاوه یه تو گوشی

وقتی به این درک برسیم که در درون هر آدمی دنیای کاملا متفاوتی وجود داره نه به جون خودمون میوفتیم نه به جون دیگران میوفتیم که اندازه ها و معیار هارو تغییر بدیم🤝🤍#مهربون_باشیم😊

دعامیکنم که درهیچ جاجنگی نباشه وصلح جهانی باشه

ومردم سرزمینم پررزق وروزی باشن

وهمه نی نی سایتیها به ارزوشون برسن

ودرمان همه بیماریهابه ایران هم بیادمخصوصن بیماریهای خاص

امرورروزتکمیل وکمال من است ومن برای روزی چنین عالی وتمام عیارشکرگزارم.امروزمعجزه از پس معجزه برای من خواهدامدوشگفتیهالحظه ای بازنخواهند ایستاد.

من فردا تولد جاریمهدر حد یکی دو ت میخام کادو بخرم اما نمیدونم چی نمیخام برم برا آزمون میخونم شوهرم م ...

یه گل اپارتمانی توی گلدون خشوگل وشیک بگیر همین قدر در میاد مثلا گل بابا ادم

وقتی به این درک برسیم که در درون هر آدمی دنیای کاملا متفاوتی وجود داره نه به جون خودمون میوفتیم نه به جون دیگران میوفتیم که اندازه ها و معیار هارو تغییر بدیم🤝🤍#مهربون_باشیم😊

از اونجایی ک نمیتونم ریپلای کنم😐😖🤦🤕

اقای مهیار مرورگرم رو هم عوض کردم درست نشد😔

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

پسرم رل میخام اینجا نه تو خیابون چطور مخ دختر بزنم🙆🚶🚶🥲🤣😂

من بفهمم پسری نی نی سایت عضوه نگاشم نمیکنم 🤸🏻♀️

تصورم از مردای نی نی سایت ttps://cdn.imgurl.ir/uploads/e63659_IMG_20260925_163059_580.jpg