2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 42 پست

من اصلا درک نمیکنم ک چرا هر شب پیش هم هستین..... 

یکم باهم بودنتون کنترل کن... 

مادرشوهرت هم کم کم عادت میکنه... 

سعی کن از ی مشاور کمک بگیری... 

هر از گاهی واسش کادو بگیر... 

گاهی با مادرشوهرت برین بیرون... 

ی جوري دلش ب دست بيار... 

البته چون اون رک گله میکنه... تو هم مودبانه حرفت بزن... رو در رو و در حضور همسرت... 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 

بهت گله کرده خیلی بیرون میرین؟؟؟؟؟

باید محترمانه جوابش رو میدادی 

من باشم ماهی یکی دوبار هم اون رو با خودمون بیرون میبرم

بالاخره مادره دلش نشکنه، دختر هم که میگی نداره

تو فامیل شوهر نقش مادر شوهر از همه مهم تره سعی کن همیشه رابطه خوب باشه بینتون

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اره ولی اکثرا خونه ماییم دو شب در هفته خونشونیم 

خب خیلی کمه. . اصلا درست نیست این روابط 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 
ووووی 😢😭

اره عزیزم...خیلیا حتی بهم انگ سرد بودنم میزنن..ولی خدا میدونه که چه محبتی بین من ونامزدم هست کداریم این دورانو تحمل میکنیم..ولی در کل خاستم بگم تو زندگیه همه سختی هست فقط مدلش فرق میکنه..صبوری کن گلم

خارج از موضوع تاپیک ، من هم امروز خونه مادرشوهرم بودم کلی مهمون داشتن ، حالا اخر شب من موندم خونشون به همرا خواهرشوهر و شوهرش و بچه هاش ، کلی کمک کردم که ظرفها و رو جمع کردیم بعدش اومدیم نشستیم به چایی خوردن ، مادرشوهرم هم خوب و خندون بود من از شوهرم خواستم یه لیوان بهم اب بده ، نمی دونین مادرش چه جوری نگاه می کرد کلا خنده روی لباش خشک شد ، گفتم نگاه کن این همه کمکش کردم منتی هم نیست یه لیوان ابی که شوهرم به من داد با مادرشوهرم چی کار کرد 

منم احتمال میدم برا همین میخام کمش کنم ولی شوهرم قبول نمیکنه

چه ربطی داره عزیزم عقدشی شرعا وقانونن زنشی کاری به زشت وبد وخوب بودنش ندارم ولی خب مادرش باید بفهمه وقتی پسرش اردواج کرد بعنی قراره یه خاتواده تشکیل بده شاید وقت نشه یک هفته هم بش سر بزنه اگه اینطوری قراره بکنه خب پسره گلش رو زن نده دختر مردمم عذاب نده

پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا.‌..خدا ناامیدم نکن لطفااا
بهت گله کرده خیلی بیرون میرین؟؟؟؟؟ باید محترمانه جوابش رو میدادی  من باشم ماهی یکی دوبار هم ا ...

میبریمش بیرون ولی کلا چش نداره ببینه میگه منی ک الان شوهرم وضع مالی خیلی خوبی نداره حتی باید ی بستنی هم نخره شوهدم 🤣

شوهرم قبول نمیکنه اخه پیش هم نباشیم 

چه طور پدرتون قبول میکنه ? پدر من میگفت باید 11 شب خونه باشی. از شب موندن هم خیلی بدش میومد. البته من خودمم بدم میومد.

میشه برای سلامتی خواهرم یه صلوات بفرستی؟ ❤️