2777
2789
عنوان

دعوا سر حسادت

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 63 پست
خوب بچه خودش نیومد پیش من رفت پیش باباش.هر چی هم گفتم باباش گفت نه بزار تو مردونه باشه من چکار کنم ...

عزیزم این طرز تفکرت که شوهرت به خاطر تشکر کردن دیگران از شما به شما حسادت کرده اصلا و ابدا با عقل جور در نمیاد معمولا اینجور مواقع مردا احساس غرور بهشون دست میده که همسرشون  کدبانوئه و... این ساخته ی ذهنته گلم 

شوهرت از دست بچه عاصی شده عصبانتشو اینطوری خالی کرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این طرز تفکرت که شوهرت به خاطر تشکر کردن دیگران از شما به شما حسادت کرده اصلا و ابدا با عقل جو ...

نه دقیقا ناراحت شد وقتی تشکر کردن

مخصوصا وقتی پسر خالش خیلی تشکر کرد حساس تر شد.گیر داد که چون پسر خالش هیزه تشکر کرده

👈چرا نگران باشیم؟ شاید هرگز پیش نیاید👉
لهنتی 😂

به خدا دارم دمنوش میخورم برا دردم و اعصابم🤣

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

شوهر من برعکسه.به جای اینکه خوشحال باشه که خانوادش از من راضی ان الکی بهونه درمیاره

اعصابمو الکی الکی خورد کرد

منم ازش تشکر کردم.نمیدونم چشه

همش میگم نکنه چشم خوردیم👀

حالا همه از من کلی تشکر کردن شوهرمم از اون موقع قاطی کرده که اصلا بیخود کمک کردی میگم کارت برعکسه ...

شوهرت راست گفته بچه مهم تره يا اون افطاري؟

به نظرم راحتي بچه حتي نبايد فداي هيچكس و هيچ چيز بشه

شوهر من ك هميشه ميگه افطاري هاي بزرگ رفتيم دوس ندارم كار كني

شوهرت راست گفته بچه مهم تره يا اون افطاري؟ به نظرم راحتي بچه حتي نبايد فداي هيچكس و هيچ چيز بشه شو ...

بابا اصلا مشکلش این نبود که من چرا بچه رو نگرفتم

همیشه از اینکه من دیده شم بدش میاد.

ناراحت میشه که به من زیادی توجه شه