2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 32 پست
خب درسته ولی شما فقط چندنفر آشناها و اطرافیانت یا خودت رو دیدی ولی نمیشه به همه این رو تعمیم داد و ا ...

برای همین میگم نظر پدر برای دختر مهمتر تا مادر

چون مادرم مخالف نبود

همونطور که تجربه مادر برای ازدواج پسرش مهمه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

برای همین میگم نظر پدر برای دختر مهمتر تا مادر چون مادرم مخالف نبود همونطور که تجربه مادر برای ازدوا ...

عزیزم نمیشه برای همه همین رویه رو پیش گرفت

برای شما اینطور بوده

تجربه شخصی شما برای همه صدق نمی کنه

همه چیز به هیجان به هم رسیدن نیست. اولش خیلی خوبه اما بعدش که فروکش کرد واقعیت ها خودش رو نشون میده. ...

هنوز خاستگاری صورت نگرفته فقط بخاطر اختلاف سنی مطرح کردم.سن پسر۳۱ودختر۲۰ساله.

گفتم شاید مخالفت کنن

همه چیز به هیجان به هم رسیدن نیست. اولش خیلی خوبه اما بعدش که فروکش کرد واقعیت ها خودش رو نشون میده. ...

خوب الان همین که عاشق باز خوبه

صد درصد که نمیشه گفت همه تجربه یکسان هست

از کجا معلوم دخترش با کس دیگر ازدواج میکرد معتاد یا روانی از کار در نمیآمد

بعضی گیر دادن ها الکی مثلاً پسر خاله من دنبال دختر خوشگل با حجاب میگرده با قد بلند و پولدار و هر کس بهش نشون میده یک ایرادی میگیره این اگه ازدواج کنه و دختر دار بشه خدا به داد داماد برسع

عزیزم نمیشه برای همه همین رویه رو پیش گرفتبرای شما اینطور بودهتجربه شخصی شما برای همه صدق نمی کنه

بله درسته من نگفتم همه فقط اشاره کردم چون رضایت پدر باید طبق قانون باشه اگر رضایت نداده باید برن بیان تا رضایت اونجا بهشون بدن همین باعث ایجاد بحث زیاد میشه

پسر هم خونه و ماشین به اسم خودشه ولی دختر تنها چجوری جهیزیه بخره وقتی پدر راضی نیست ؟؟ اگر کار به جدایی رسید چطوری دختر برگرده داخل خونه با طلاق؟؟

ایشون گفتن دختر بیست ساله هست دختر با این سن اگر پدر هیچ مدل کوتاه نیامد کلی فشار عصبی بهش میاد جهیزیه خوب نمیتونه بخره و هزار مشکل

کامنت هرکسی رو دیدم تو سایت که به مشکل خوردن گفتن که پدرومادرشون اوایل مخالف ازدواجشون بودن ولی دختروپسربراشون مهم نبودبعدا پشیمون شدن، منطقی فکر کن ببین دلیل خانواده چیه برامخالفتشون شایددرست بگن اونا بددخترشون نمیخوان، ایشالله خوشبخت بشی گلم

خوب الان همین که عاشق باز خوبه صد درصد که نمیشه گفت همه تجربه یکسان هست از کجا معلوم دخترش با کس دیگ ...

متاسفانه به مشکل خوردن. پسره خیلی عوض شده و خیلی عصبیه. آدم ها وقتی جایی قرار بگیرند که احساس احترام و ارزشمندی نکنن به عزت نفسشون ضربه میزنه. همینم میشه دلیل ناسازگاری و جرو بحث و مشکلات دیگه. من منظورم اینه نباید به خاطر دوست داشتن خودمون رو به زور وارد هر خانواده ای کنیم. عشق خوبه ولی به تنهایی نمیتونه احساس ارزشمندی به ما بده. در کنارش باید احساس تعلق و احترام هم باشه.

متاسفانه به مشکل خوردن. پسره خیلی عوض شده و خیلی عصبیه. آدم ها وقتی جایی قرار بگیرند که احساس احترام ...

فکر نمیکردم برای پسر این چیزا خیلی مهم باشه

دختر بیشتر عصبی میشه اگر خانواده شوهر نخوان اون رو

کاش برن جای دیگه جدا از حرف فامیل و خانواده ها زندگی کنند

بله درسته من نگفتم همه فقط اشاره کردم چون رضایت پدر باید طبق قانون باشه اگر رضایت نداده باید برن بیا ...

ما رسم نداریم که دختر جهیزیه بخره همه چی پا پسره.

اختلاف سنی چقدر مهمه شما اینو جواب بده؟

اگه دختر پسر رو بخواد ولی اختلاف سنی۱۰ساله باشه مخالفت نمیکنن خانوادش؟

کامنت هرکسی رو دیدم تو سایت که به مشکل خوردن گفتن که پدرومادرشون اوایل مخالف ازدواجشون بودن ولی دختر ...

کسی مخالفت نکرده.هنوز خاستگاری صورت نگرفته.

بخاطر سن مطرح کردم دختر۲۰وپسر۳۰سالشه.اختلاف سنی چقدر مهمه برای خانواده دختر؟

ما رسم نداریم که دختر جهیزیه بخره همه چی پا پسره.اختلاف سنی چقدر مهمه شما اینو جواب بده؟اگه دختر پسر ...

والا بستگی داره من از همکلاسیم ها دو تاشون با ۱۴ سال اختلاف سنی ازدواج کردن

یکی با ۱۰

یکی با 5 سال اختلاف

یکی ۳ ساله

تو روانشناسی میگن اختلاف سنی کمتر امکان طلاق کمتر هست

ولی خوب بستگی داره به بلوغ دختر و پسر یکی تو بیست سالگی توان چرخاندن زندگی داره یکی تو چهل سالگی هم نه

ممکن خانواده مخالفت کنند اولش ولی با صحبت میشه حل کرد چیز غیر ممکن نیست

فکر نمیکردم برای پسر این چیزا خیلی مهم باشه دختر بیشتر عصبی میشه اگر خانواده شوهر نخوان اون رو کاش ب ...

اتفاقا هست. پدر زن ایشون متاسفانه توی جمع حتی یک کلام با این داماد بیچارش حتی صحبت هم نمیکنه یک جوری بی محلش میکنن که طفلک تو تمام جمع ها سرش پایینه و تو خودشه. کار اون خانواده خیلی خیلی زشته به هر حال الان داماشونه و باید به عنوان یک انسان کرامتش حفظ بشه ولی خب چیکار کنه؟ گدایی محبت و احترام کنه!؟ نتیجه اش شده این که خیلی عصبیه و قطعا مشخصه از درون خودخوری میکنه. همسرش هم حاضر نیست به خاطر شوهرش دست از خانواده اش بکشه در حالی که همون اول آنقدر این پسر رو دوست داشت که به مخالفت هیچ کسی توجه نکرد و با اصرار باهاش ازدواج کرد. روابط انسانی خیلی پیچیده اس و آینده روابط غیر قابل پیش بینی