2777
2789
پدر و مادر .برا همین روانشناسی میگفت ازدواج زود اگه صورت بگیره حتما باید پدر و مادر تو انتخاب نقش دا ...

تو سنین بالاتر هم باز نظر پدر و مادر صائب و قابل اعتناست

البته منظورم پدرو مادر فهیم و عاقلههاا، نه یکی مثل من😉😂

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون

تو سنین بالاتر هم باز نظر پدر و مادر صائب و قابل اعتناستالبته منظورم پدرو مادر فهیم و عاقلههاا، نه ی ...

تو سن بالا هم خوبه ولی تو سن پایین ضروری تره.شکسته نفسی میکنین👌

جون عمتون درخواست ندین🤪

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بنظرت الان روابط خونوادگی بهتر و عاشقانه تر و. محکمتره یا روابط خونوادگی گذشته؟

در گذشته محکم تر بود ، اونم دلیل اصلیش ترس از ابرو و ... بود که حرف از خونه بیرون نمیومد

چه برسه چیزای دیگه

طلاق تو خونواده ها قفل بود چون زشت بود

کار کردن دختر قفل بود

درس خوندن دخترا درست نبود

و هزاران چیز دیگه ای که تو قدیم بخاطر ترس و فرهنگ جامعه بود که باعث میشد محدود بشن

و انسان ها ذاتأ تو محدودیت هم دنبال خوشی هستند

خوشی ای که توش جبر باسه چه فایده ؟

سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ... Kindman2@

پدر و مادر .برا همین روانشناسی میگفت ازدواج زود اگه صورت بگیره حتما باید پدر و مادر تو انتخاب نقش دا ...

یه موضوع مهم و اونم اینکه همیشه حرف روانشناسا و مشاورا درست . وحی منزل نیست، خیلی از اینها خودشون تو زندگیهاشون مشکل دارن و گاه ختم به جدایی میشه

کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی

من فقط یکی دو تا روانشناس خوب و قابل دیدم که فهم حل مسائل رو داشتن

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون

در گذشته محکم تر بود ، اونم دلیل اصلیش ترس از ابرو و ... بود که حرف از خونه بیرون نمیومد چه برسه چیز ...

باز هم میگم این اطلاعات صددرصد درست نیست

کوتاه سخن اینکه شما یه چیزایی شنیدی، ولی من دیدم و تجربه کردم

یه موضوع مهم و اونم اینکه همیشه حرف روانشناسا و مشاورا درست . وحی منزل نیست، خیلی از اینها خودشون تو ...

اینی که من شنیدم روانشناس خوبیه با عقل هم میشه حرفشو درک کرد 😒

جون عمتون درخواست ندین🤪

باز هم میگم این اطلاعات صددرصد درست نیستکوتاه سخن اینکه شما یه چیزایی شنیدی، ولی من دیدم و تجربه کرد ...

بحث دیدن و شنیدن نیست

آمار طلاق و دلایل طلاق

مشاوره های و روانشناس ها محتوای مشکلاتشون

درگیری های ذهنی دخترای مجرد تو همین سایت

مشکلات زن و شوهری خانوم های متأهل تو همین سایت

همه اش گویای همه چیزه

شنیدن و .. رو بریز دور

بحث دیدن و شنیدن نیست آمار طلاق و دلایل طلاق مشاوره های و روانشناس ها محتوای مشکلاتشون درگیری های ذه ...

خب منم همینو میگم، مشکلات زندگی های امروزی خیلی بیشتر از زندگیهای قدیمه

خب منم همینو میگم، مشکلات زندگی های امروزی خیلی بیشتر از زندگیهای قدیمه

دلیل مشکلات زندگی های امروزی چیه مهمه!!

اینی که من شنیدم روانشناس خوبیه با عقل هم میشه حرفشو درک کرد 😒

باورت میشه یه روانشناس که ت کلینیک مشاورهی ازدواج . طلاق شاغل بود و روزانه به کلی آدممشاوره میداد، تو زندگیش به مشکل خورده بود و اومده بود با من مشاوره میکرد؟ میترسم بگم کی بود و چه نسبتی باهام داشت شناسایی شم

باورت میشه یه روانشناس که ت کلینیک مشاورهی ازدواج . طلاق شاغل بود و روزانه به کلی آدممشاوره میداد، ت ...

اونا هم آدمن.به ما روش رو میگن بستگی داره تاثیر بذاره یا نه.به ماهم به وقت ویزیت بدین

جون عمتون درخواست ندین🤪

دلیل مشکلات زندگی های امروزی چیه مهمه!!

من اینکاره نبستم ولی بنظرم هر زندگی مشکلات خودشو داره و معمولا از دید طرفین غیر قابل حله و فقط راهحلش جداییه، ولی در نهایت میشه تو چند ریر مجموعه دسته بندیشونکرد، مثلا، توقعات بالا، شناخت ناکافی نسبت به هم، تفاوت فرهنگی، تخیلات غیر واقعی از ازدواج و و و

اونا هم آدمن.به ما روش رو میگن بستگی داره تاثیر بذاره یا نه.به ماهم به وقت ویزیت بدین

اینو جدی گفتم، خیلی برای دوام و قوام زندگیشون تلاش کردم، ولی در نهایت دیدم واقعا بعد از ۱۰ ۱۲ سال زندگی بجز جدایی چارهای ندارن و حکم به جدایی فرمودیم😜😂