2777
2789
اکثر لیلا ها ۳پسر دارن دیدم که میگم

منم دو تا لیلا میشناسم، یکیشون مجرده، ااون یکی هم نمدونمچندتا بچه داره

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون

یعنی حرفت درسته، سن پایین و بالا ملاک خوبی برای سنجش موفق بودن یا نبودن ازدواج نیستشاید داره به زندگ ...

صرفا نگاه به زندگی بقیه نیست که باعث گله میشه

واقعا داره اذیت میشه چون ناآگاه بوده

وقتی یکم آگاه میشه متوجه میشه چیزایی رو داره تحمل میکنه که مقصر نیست

حرفایی رو میشنوه که حقش نیست

تلاشی رو میکنه که اندازه اش نیست و ...

سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ... Kindman2@

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صرفا نگاه به زندگی بقیه نیست که باعث گله میشهواقعا داره اذیت میشه چون ناآگاه بوده وقتی یکم آگاه میشه ...

پیام من مال قبل از این بود که بگه شوهرش خوب نیست، البته خوب بودن و نبودن، هم نسبیه و هم تقابلی

ولی لزوما ازدواج تو سن پایین بد نیست

باورت میشه مادر بزرگ من ۹ سالگی ازدواج کرده و الحمدلله تا آخر عمر هم زندگی خوب و عاشقانهای داشتن و هم بچه های خوبی تربیت کرده؟

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون

مقایسه کردن. خیلی از زندگیها رو از هم میپاشونه

کاملا موافقم، البته با شرط این که برای چشم و همچشمی وحسادت و تحقیر کردن خودمون به زندگی بقیه نگاه کنیم، نه برای یادگرفتن و پیشرفت خودمون

مثلا اگه یکی با همسرش رابطهی خوبی داره و من بتونم با نگاه به زندگیشون ازش یاد بگیرم و تجربهش کنم نه تنها بد و مذموم نیست، خیلی هم خوبه

مقایسه کردن. خیلی از زندگیها رو از هم میپاشونه

این که چه چیزایی دلیل پاشیدن زندگی ها هستش

خیلی زیاده !

مقایسه فقط یکیشه !

جایی که تو سن کم ازدواج بشه

حتی اگر مقایسه وجود نداشته باشه

اگر فرد مقابل نرمال نباشه

بدون هیچ مقایسه ای میرسه جایی که خسته میشه از همه چیز

سه تا پسر داره شک نکن🤭

نمدونم

میگم برام بشمرن میام بهت میگم😂

پیام من مال قبل از این بود که بگه شوهرش خوب نیست، البته خوب بودن و نبودن، هم نسبیه و هم تقابلیولی لز ...

کاملا حرفاتون درسته ، مادربزرگ شما واسه نسل قدیم بود که معیار ها و .. همه چیز متفاوت بود

درصد ازدواج های موفق اون زمان ۹۹ در صد بود 🤣

۹؟عرب تشریف داشتند؟

نه تهرانی اصل از میلیونها سال پیش

این که چه چیزایی دلیل پاشیدن زندگی ها هستش خیلی زیاده ! مقایسه فقط یکیشه ! جایی که تو سن کم ازدواج ب ...

خب اینم هست خیلیا سن کم احساسی تصمیم میگیرن بعد میفهمن چه بلایی سرشون اومده

جون عمتون درخواست ندین🤪