2777
2789
وای خوب شد گفتی!اتفاقا میخواستم انجام بدم

نه عزیزم اصلا از این کارای عجیب غریب انجام نده چون ما اصلا نمیدونیم چی پشتشونه من خودم دیدم چند نفر با اینکار چقدر مشکل براشون پیش اومده 

اگه شک به سحر و جادو داری فقط سوره بقره معجزه میکنه چهار قل و ایت الکرسی هم که عالیه

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه ب من گفتن همزاد دارم تادفع نشه بچه دارنمیشم پول هم نمیخوام بدم ب این دعانویس ها چکارکنم نمیشه بس ...

من که میگم نکن چون عواقبش دامنت میگیره 

دعا نویس ها هم کلاشن خیلی کم توشون خوب پیدا میشه الکی اعتماد نکن 

سوره بقره معجزه میکنه تا ۴۵ روز اگه نمیتونی بخونی صوتشو گوش کن 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
به اون دوستمون توضیح دادم  اجنه خونرو میسوزونه اونایی که اصلا ممکنه کاری به کارت نداشته باشن ا ...

پس خطرناکه،جالب بود،کاش اجنه کافر باهاش میسوختن

جواب ابلهان خاموشی است
پس خطرناکه،جالب بود،کاش اجنه کافر باهاش میسوختن

اره خیلی خطرناکه 

اره کاش ، ولی اینجوری به رهگذرا یا حتی بچه هاشون صدمه میخوره 

به اون دوستمون توضیح دادم  اجنه خونرو میسوزونه اونایی که اصلا ممکنه کاری به کارت نداشته باشن ا ...

خوب شد گفتی 

من خودم به این طلسم و جادو و... که میگن اصلا اعتقاد ندارم

ولی چند نفر که اینکاره بودن و خیلی ها تعریفشو رو میکردن گفتن بخت خواهرم رو بستن 

با وجود اینکه اعتقاد نداشتم خیلی به این قصبه فک میکردم میخواستم انجام بدم تا اگر احتمالا وجود داره از بین بره 

شما چه راهکاری پیشنهاد میکنی؟ 

چرا۴۵ روز معمولا۴۰ روزهست عزیزم 

ببین من خودم گرفتار سحرم 

الان هم دارم از دستورات سایت دایی ابراهیم وهبی استفاده میکنم ( تو نت میتونی سرچ کنی ) 

اون اینجوری میگه 

اره خیلی خطرناکه  اره کاش ، ولی اینجوری به رهگذرا یا حتی بچه هاشون صدمه میخوره

من ایه 33سوره الرحمن و هفتاد بار به اب خوندم موقعی که داشتم میخوندم دوبار بوی سوختگی شدیدی به مشامم خورد از اون روز کمتر اذیت شدم

جواب ابلهان خاموشی است
خوب شد گفتی  من خودم به این طلسم و جادو و... که میگن اصلا اعتقاد ندارم ولی چند نفر که اینکاره ...

دایی ابراهیم وهبی سرچ کن سایتش مطالب مرتبط داره 

من قبولش دارم پول هم بعد از اینکه نتیجه بگیری هرچقدر دوست داشته باشی میدی 

من ایه 33سوره الرحمن و هفتاد بار به اب خوندم موقعی که داشتم میخوندم دوبار بوی سوختگی شدیدی به مشامم ...

چی بگم والا یه بار اینجا اومدم درددل متهم به هزار تا چیز از دیوونگی تا خرافاتی و کافر و مشرک و...شدم 

ولی سحر و جادو رو تا برای ادم اتفاق نیفته نمیشه درکش کرد من چند ساله دارم 

خیلیم اذیتم میکنه