2777
2789
عنوان

سخت ترین لحظه لحظه ی قبل رسیدنه

| مشاهده متن کامل بحث + 9467 بازدید | 870 پست

با بال قرآن به پرواز درآی و با بال عترت اوج بگیر، که این دو، ریسمان الهیاند که اگر بگیریش، رستگاری و اگر برهانیش، گمراهی است. 🕊️

این دو ثقل، مکمل یکدیگر و راه نجات اند

تمسک به یکی بدون دیگری، پرواز ناقص و ناتمام خواهد بود.

آیه تمسک (سوره آل عمران، آیه ۱۰۳):🌟

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعًا وَلَا تَفَرَّقُوا

و همگی به ریسمان خدا چنگ زنید و پراکنده نشوید.

تمسک به این دو را شرط بقای بر صراط مستقیم میدانند

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

♨️ ما به فکر امام زمان نیستیم...

💠آیت الله بهجت قدس سره:

با اینکه میدانیم او ( #امام_زمان علیه السلام) واسطه بین ما و خداست مع ذلک به فکر او نیستیم ای کاش می دانستیم که احتیاج او به ما و دعای ما برای او به نفع خود ماست و گرنه قرب و منزلت او در نزد خدا معلوم است.

📚 در محضر بهجت، ج ۳، ص ۲۷۷

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

#سلام_امام_زمانم

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

اللهم عجل لولیک الفرج

#یاصاحبالزمانبیتوبودننتوان

#اللهمعجللولیکالفرج

💢 از #دل نرود اگرچه از #دیده رود

🔻راوى مى گويد: خدمت امام کاظم صلوات الله علیه عرض كردم: آيا از ائمه کسي هم غایب مي گردد؟ حضرت فرمود:

نَعَمْ يَغِيبُ عَنْ أَبْصَارِ النَّاسِ شَخْصُهُ وَ لَا يَغِيبُ عَنْ قُلُوبِ الْمُؤْمِنِينَ ذِكْرُهُ هُوَ الثَّانِي عَشَرَ مِنَّا ...

بله! یکی از ائمه از برابر ديدگان مردم غایب مي شود، اما ياد او از قلبهاي مردم باايمان غایب نمي گردد. ایشان دوازدهمين امام از ما مي باشد.

📚بحارالأنوار،ج ۵۱ ص

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

⦑إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا..⦒

البتهخداوندهمهگناهانراچونتوبهکنید، میبخشد.یقیناًاوبسیارآمرزندهمهرباناست🌱🤍

زمر/۵۳-

ممنونمکهمثلِمامهربونیتساعتینیستو

باهمهیِخطاهام،

بازمکنارِاینبندهیِ

قُراضهموندی☺️♥️

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

#سلام_امام_زمانم❤️

⤸⤸بــٰـازا کِـــہ غـَــم زمـــٰانہ

أز دل بِـــرود۔۔۔

خـــوٰاب أز ســـر روزگٰار غـٰــافل بـــروَد...⤹⤹

⇇أز آمَـــد و رفـــت فتـــنہ هــٰـا دِل تَنگـــیم

❍↲⃝ ا؎ جـِــلوه حـــقّ

↶ بـــیـــآ کہ بـٰــاطل بـــروَد...↷

﴿↶ســـلٰامحَضـــرتعِشـــــق↷﴾

أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج🌤

#امام_زمان

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

يا مهدی