2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طبع بدنت دمویه حتما چیز گرمم میخوری جوش میزنی اگر دموی هست سعی کن سودا زیاد بخوری طبعتو عوض کن سودا ...

دقیقاااااا

صورتم و باسنم خیلی جوش میزنن دست کاری هم میکنم جاش سیاه مونده رو بدنم😑😭😭

من خودم صفرا با غلبه دم و سودا هستم صفراوی دمو ی و سودام دوتا طبل غالبن بهم ولی بیشتر پایم. صفراست زود لاغر میشم بدنم جدیدا سیاهتر شده پیاز گرم و خشک بخورم یا حرص و جوش بخورم مثل مداد میشم سریع در عدض یکماه

نوشابه و پفک که بدتر چاقش میکنه خواهر

نوشابه و پفک سودان میتونه از میوه های طبع سودا استفاده کنه از کشک مثلا کشک سوداست میوه های سرد و خشک دکترارو ولکن چرند زیاد میگن من هرروز مثل بار تریلی غذا میخوردم چاق نمیشدم رفتم دکتر گفت چون صفرا هستی سودا بهت غلبه داره پفک نوشابه کشک اینا نخور چاق شی بیشتر بلغمی بخور منم بخاطر کیستم بلغم نمیتونم بخورم یمدت خوردم بلغمی همش پنیرو اینا با وجود درد کییت تو سرما میرفتم نه بخاطر اینکه چاق بشم بخاطر کارم یدفعه دیدم ده کیلو چاق شدم بخاطر سرما و بلغم دوباره اب شدم در عرص دوماه

دقیقاااااا صورتم و باسنم خیلی جوش میزنن دست کاری هم میکنم جاش سیاه مونده رو بدنم😑😭😭

حب دمی باید سودا زیاد مصرف کنی تو سرما نرو بدتر پاق میشی خوراکیای سودا زیاد مصرف کن البته زیاده روی نکن

نون خامه ای خامش سردو تره نونش گرمو خشک چون دموی هستی سردوتر و گرم وتر برات خوب نیست خامه نون خامه ای سردوتر هست بازم رطوبت داره بدن تو رطوبتش زیاده باید کمکنی برو از یه ادم وارد هم بپرس حرفای منو ولی باید صبر کنی طبعت درست شه