2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه اطاق داریم تویه من هر وقت اونجا خوابیدم میاد اذیت میکنه و نمیزاره خوابم عمیق بشه . این گدشت برادر ...

شعتتتت

من اهنگ گذاشته بودم بعد گوشیو گذاشتم تو اتاق یهو دوبار اهنگ عوض شد یا خواهر زاده ام بچه اس خوابیده بود بیدار شد همش میگف این کیه نشسته منم میگفتم هیچکی گریه میکرد الکی گفتم عموعه یهو اروم شد رفت نشست همون جایی ک بهش اشاره میکرد

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

آره با بچم یکسالی میدیدم باهامون کاری نداشتن ولی بچم خیلی میترسید آخرش یکی بهم گفت دعای ابی دجانه رو بنویس میرن منم نوشتم از اونشب دیگه ندیدیمشون

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....
شعتتتت من اهنگ گذاشته بودم بعد گوشیو گذاشتم تو اتاق یهو دوبار اهنگ عوض شد یا خواهر زاده ام بچه اس ...

اره بچه ها چیزی که میبینن نقاشی میکنن بهش بگو اون یارو بکشه.

بیخیال اگه میترسی ۴قل بخون با ایه الکرسی با حمد و ۳تا قل هو الله

((((((اااقااااا هستم )))))))معشوق انچنان که تو باشی دیده روزگار. عاشق چو من هنوز به دنیا نیامدست.(این شعر را نوشتم به دلتنگی . ندیدم یک رفیق یک رنگی )((((غافل دادیم دل ز دستت مرا یاد و تو را خاطرفراموش)))

شعتتتت من اهنگ گذاشته بودم بعد گوشیو گذاشتم تو اتاق یهو دوبار اهنگ عوض شد یا خواهر زاده ام بچه اس ...

اره بچه ها چیزی که میبینن نقاشی میکنن بهش بگو اون یارو بکشه.

بیخیال اگه میترسی ۴قل بخون با ایه الکرسی با حمد و ۳تا قل هو الله

((((((اااقااااا هستم )))))))معشوق انچنان که تو باشی دیده روزگار. عاشق چو من هنوز به دنیا نیامدست.(این شعر را نوشتم به دلتنگی . ندیدم یک رفیق یک رنگی )((((غافل دادیم دل ز دستت مرا یاد و تو را خاطرفراموش)))

پ ی اتفاقی عجیبی میفته تو خونه دلیلش چی میتونه باشه؟؟

وجود دارن ولی حس نمیشن

کارهایی میکنن ولی ما خودشون رو نه میبینیم نه میشنویمشون

من توی بارها توی آرامگاه ها رفتم، شبانه و غیر شبانه، هیچ چیز جز آرامش حس نکردم

ولی در صورتی که خونم توی وسط شهر یکجای نو ساز و منطقه خوب شهر هست و توی تردد آدم وماشین هست ، اکثر اوقات میبینیم وسایلم گم میشه و به شکل ضایع ای بعد یک مدت پیدا میشن، دقیقا جایی که هزار بار گشته بودم

میخوام بگم اثراتش رو شاید ببینیم ولی خودشون رو نمیتونیم حس کنیم

شما خودت گوگل کن و معنی کلمه جن رو ببین چی میاره برات

توضیح میدی؟

خواهر شوهرم هر چهل روز ما رو طلسم میکرد.شبی چند بار هراسان از خواب میپریدم.یه شب آنی چشمم باز شد طاقباز رو تخت خوابیده بودم.پایین پام جن قد کوتاه دیدم.چشم تو چشم شدم و دوباره خوابیدم.کلا چند ثانیه بود.

آرهیه سری علائم مثل سرد شدن بی دلیل و درد و بی حسی دست و پا و سنگین شدن سر داره

اینا علائم موکل و روح هست

من چند وقته مادربزرگم توی حالت نباتی رفته و چندوقت پیش داشت جون میداد همه نوه ها و بچه ها رفته بودیم پیشش

یک چند روزی طول کشیده بود بد حالیش، خیلی وضعیتی ناجوری بود

یک شب منو یکی از خاله هام و مادرم بودیم توی اتاقش همه بقیه بودن اتاق های دیگه خواب بودن یهو دیدم داره جون میده

یهو کل اتاق سرد شد، تمام تنم مور مور شد

خیلی شرایط بدی بود، نیم ساعت تمام داشت جون میداد ولی بنده خدا برمیگشت من دقیقا به این موضوع سرد شدن اونجا واقعا هم تجربه کردم هم پی بردم که حقیقت داره

آره با بچم یکسالی میدیدم باهامون کاری نداشتن ولی بچم خیلی میترسید آخرش یکی بهم گفت دعای ابی دجانه رو ...

دعا تو گوگل هست سرچ کنم؟ خودشونو میدیدی یا مثلا اذیت میکردین یا ی کاری میکردن ک وجودسونو حس کنی

اللهم عجل لولیک الفرج🌱