2777
2789
عنوان

خیانت خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 28 پست

یه خانم تو شرایط شما بود،به شوهرش خیانت کرد و در نهایت شوهرش فهمید وطلاقش داد.دو تا بچه رو هم ازش گرفت.

اگر قصدت جداییه،جدا شو،بعد برو پی زندگیت.

اما تا جدا نشی،فقط آبروت میریزه و از بچه هات جدات میکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عجب فکر عجیبی عقل خودت کجا رفته

تو تصمیمتو گرفتی هر چی ام ما میگیم دلیل میاری که عذاب وجدان نگیری

عقل میگه زندگیتوبکن بخاطر بچه هات مگه چه گناهی کردن گیر شما دوتا افتادن بیچاره اونا

دیگه نمیدونم چیکار میخای بکنی ولی عمه خودم همینجوری جدا شد الان سی ساله مثل چی کار میکنه و بسیااار پشیمان

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ، من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌼

مرسی عزیزم بلاکش میکنم همین امشب جدا شده خودشم

آره عزیزم اسنا یه جورین که اذیتت میکنه به حرفاش گوش نده زنشم اصلا جدا نشده انقدر اینجوریاشو دیدم که فقط دنبال استفاده ان میدونی چیه بعضی مردا از زنا که وصعیت خوبی ندارن استفاده میکنن اون فکر میکنه تو الان محبت نیاز داری و توجه اینا میتونه با این کار به خواستش برسه و بعد ولت کنه تا این حد میتونم بگم وکیلا مثل املاکیا بعصیا شون کثیفن خیلی

آره عزیزم اسنا یه جورین که اذیتت میکنه به حرفاش گوش نده زنشم اصلا جدا نشده انقدر اینجوریاشو دیدم که ...

دقیقا انقد محبت میکنه ک قشنگ مشخصه از وقتی مشکلمو فهمیده محبت میکنه

یجوری ک معلومه الکیه

من عقیده ام اینه وقتی خدای نکرده شوهر خیانت کرد یا ادم در امد و حمایت داره و جدا میشه با بمونه تحمل کنه و سعی کنه طرفو ادم کنه و حداقلش اینه تو این شرایط مالی اواره نمیشه ادم

ارزو دارم هیچ زنی طعم خیانت رونچشه و تحمل نکنه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ، من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌼

دقیقا انقد محبت میکنه ک قشنگ مشخصه از وقتی مشکلمو فهمیده محبت میکنه یجوری ک معلومه الکیه

لعنت به مردا خیلی بیشعورن بخاطر خودتم که شده ولش کن اون دنبال کمک نیس دنبال ...اونه خودتم بهتر میدونی با اینکه میگن ما امامیم آخرش با زبونشون کاری میکنن که تا آخر عمرت عذاب وجدان و بیماری روحی اذیتت کنه